Hospital & sygepleje

Hos MultiLine fører vi et stort sortiment af hospitals – og sygeplejeartikler. I sortimentet finder du en bred vifte af varer, som der kan være brug for i sundhedssektoren. Medicinbægre, lejepapir vaskesvampe, vaskeklude og et væld af varianter inden for handsker, er blot få eksempler på varer du kan finde i denne kategori. Hos MultiLine kan du handle dine hospitals – og sygeplejeartikler når det passer bedst ind i den travle hverdag, for vores webshop har naturligvis altid åbent.

BilledeOverskriftuddrags tekstKnap
Bakker til steriliseringSe på webshoppen
Bæger til steriliseringSe på webshoppen
Drikkebæger, tudkopperSe på webshoppen
GennemlysningspapirSe på webshoppen
HandskerSe på webshoppen
Lejepapir og stiklagenerSe på webshoppen
MedicinbægerSe på webshoppen
PiberenserSe på webshoppen
ProtesebægreSe på webshoppen
SpisestykkerSe på webshoppen
SpyttekrusSe på webshoppen

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvalighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Velkommen til de nyeste borddækningstrends for foråret og sommeren 2023. Oplev de nye farver, designs og sammensætninger, som vil præge de veldækkede borde til alt fra højtider, fester og traditioner

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.