Hotelartikler

Hos MultiLine fører vi et stort udvalg af hotelartikler. I udvalget kan du finde alt fra sæbe, shampoo og tandpasta til dyner og puder, så gæsterne har alt hvad de skal bruge på hotellet. Til gæsternes personlige hygiejne kan der i udvalget findes shampoo, cremer og sæber i rejsestørrelser, som findes i mange varianter og fra et væld af producenter. Slippers, ørepropper og velkomstsæt med kaffe og te byder kategorien for hotelartikler også på, så tag et kig og oplev det fulde sortiment.

BilledeOverskriftuddrags tekstKnap
BøjlerSe på webshoppen
Diverse til gæster, hotelSe på webshoppen
FøntørrerSe på webshoppen
Personlig pleje og komfortSe på webshoppen
SengetilbehørSe på webshoppen

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Oplev forårets og sommerens trends inden for artikler til bordopdækning.  Årets sæsonvarer byder på forskellige muligheder, som strækker sig fra det sarte og afdæmpede, til blomstrende og farvemættede løsninger.

» Hotelsortiment

Vi har samlet et udpluk af vores mest populære varer inden for kosmetik og accessories til hoteller. Vi tilbyder også private label produktion, altså trykt design med jeres logo

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.