Hotelartikler

Hos MultiLine fører vi et stort udvalg af hotelartikler. I udvalget kan du finde alt fra sæbe, shampoo og tandpasta til dyner og puder, så gæsterne har alt hvad de skal bruge på hotellet. Til gæsternes personlige hygiejne kan der i udvalget findes shampoo, cremer og sæber i rejsestørrelser, som findes i mange varianter og fra et væld af producenter. Slippers, ørepropper og velkomstsæt med kaffe og te byder kategorien for hotelartikler også på, så tag et kig og oplev det fulde sortiment.

BilledeOverskriftuddrags tekstKnap
BøjlerSe på webshoppen
Diverse til gæster, hotelSe på webshoppen
FøntørrerSe på webshoppen
Personlig pleje og komfortSe på webshoppen

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Bliv inspireret af de seneste trends inden for borddækning gældende for foråret og sommeren 2024. Stort udvalg af både sæson- og helårsvarer inden for servietter, duge og løbere.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.