Pakkemaskiner, poser & film

Pakkemaskiner, poser og film er nærmest uundværligt i fødevareindustrien. Hos MultiLine kan du handle et bredt udvalg i pakke – og lukkemaskiner og dertilhørende poser og film. For at servicere vores kunder på bedst mulige vis er vores sortiment bredt, så du har rig mulighed for at finde den løsning der bedst matcher dine behov. Uanset om du er på udkig efter en halv – eller fuldautomatisk pakkemaskiner eller poser, film eller tilbehør til din nuværende maskine, så står MultiLine klar til at hjælpe dig.

BilledeOverskriftuddrags tekstKnap
FilmSe på webshoppen
Lukkemaskiner og tilbehørSe på webshoppen
Poser til maskinerSe på webshoppen

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Velkommen til de nyeste borddækningstrends for foråret og sommeren 2023. Oplev de nye farver, designs og sammensætninger, som vil præge de veldækkede borde til alt fra højtider, fester og traditioner

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.