Personlige værnemidler

MultiLine fører et stort udvalg af personlige værnemidler, som har til formål at beskytte både sikkerhed og sundhed, når der er risiko for dette. Afhængig af hvad der arbejdes med kan der være brug for forskellige former for beskyttelse, hvilket vores sortiment afspejler. Masker, briller, høreværn og hygiejnehatte, forklæder og skoovertræk er blot eksempler på, hvad vores udvalg byder på. Det er også i denne kategori du vil finde arbejdstøj og førstehjælpsprodukter, såsom øjenskyl og plaster, til hvis uheldet skulle være ude. Tag et kig i vores sortiment, som har sikkerhed og sundhed i højsædet.

BilledeOverskriftuddrags tekstKnap
Beklædning og skoSe på webshoppen
FørstehjælpSe på webshoppen
VærnemidlerSe på webshoppen

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Velkommen til borddækningstrends til efteråret, julen og det kommende nytår. Årets sæsonvarer byder på forskellige flotte designs, som passer til efteråret, julen og nytåret.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.