Bager- og indpakningsartikler

Hos MultiLine kan du finde alt hvad du skal bruge i bager – og indpakningsartikler. I bagerforretninger, kantiner og køkkener er det essentielt at have gode løsninger når det kommer til indpakning af brød, smørrebrød og kager. Derfor finder du i vores store udvalg en lang række løsninger, både når det kommer til poser, forme, æsker, og papir og pap til indpakning. Vores indpakningsmuligheder tæller desuden materialer som både plast og papir, såvel som poser og æsker med og uden rude, så du kan finde netop det der passer til dine behov og ønsker.

BilledeOverskriftuddrags tekstKnap
Handsker til butikSe på webshoppen
Muffins og kageformeSe på webshoppen
Papir og papSe på webshoppen
PoserSe på webshoppen
Sprøjteposer og tilbehørSe på webshoppen
ÆskerSe på webshoppen

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Bliv inspireret af de seneste trends inden for borddækning gældende for foråret og sommeren 2024. Stort udvalg af både sæson- og helårsvarer inden for servietter, duge og løbere.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.