Bager- og indpakningsartikler

Hos MultiLine kan du finde alt hvad du skal bruge i bager – og indpakningsartikler. I bagerforretninger, kantiner og køkkener er det essentielt at have gode løsninger når det kommer til indpakning af brød, smørrebrød og kager. Derfor finder du i vores store udvalg en lang række løsninger, både når det kommer til poser, forme, æsker, og papir og pap til indpakning. Vores indpakningsmuligheder tæller desuden materialer som både plast og papir, såvel som poser og æsker med og uden rude, så du kan finde netop det der passer til dine behov og ønsker.

BilledeOverskriftuddrags tekstKnap
Handsker til butikSe på webshoppen
Muffins og kageformeSe på webshoppen
Papir og papSe på webshoppen
PoserSe på webshoppen
Sprøjteposer og tilbehørSe på webshoppen
ÆskerSe på webshoppen

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Velkommen til de nyeste borddækningstrends for foråret og sommeren 2023. Oplev de nye farver, designs og sammensætninger, som vil præge de veldækkede borde til alt fra højtider, fester og traditioner

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.