Kasser og tilbehør

Hos MultiLine kan du finde et udvalg af kasser til opbevaring og transport. Har du brug for termokasser til transport af fødevarer, kan du finde kasserne i denne kategori, ligeså vel som du kan finde køle – og varmeelementer her. Skal firmaet flytte eller har du brug for kasser til opbevaring eller opmagasinering, så tag et kig i vores sortiment, hvor du kan finde et udvalg af papkasser, som egner sig til formålet. Sortimentet byder på kasser til en lang række formål, og i forskellige materialer. Find kasser og tilbehør lige her.

BilledeOverskriftuddrags tekstKnap
IndlægsposeSe på webshoppen
Køle- og varmeelementerSe på webshoppen
TermokasserSe på webshoppen
TermotaskerSe på webshoppen
TransportkasserSe på webshoppen

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Velkommen til borddækningstrends til efteråret, julen og det kommende nytår. Årets sæsonvarer byder på forskellige flotte designs, som passer til efteråret, julen og nytåret.

» Hotelsortiment

Vi har samlet et udpluk af vores mest populære varer inden for kosmetik og accessories til hoteller. Vi tilbyder også private label produktion, altså trykt design med jeres logo

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.