Kasser og tilbehør

Hos MultiLine kan du finde et udvalg af kasser til opbevaring og transport. Har du brug for termokasser til transport af fødevarer, kan du finde kasserne i denne kategori, ligeså vel som du kan finde køle – og varmeelementer her. Skal firmaet flytte eller har du brug for kasser til opbevaring eller opmagasinering, så tag et kig i vores sortiment, hvor du kan finde et udvalg af papkasser, som egner sig til formålet. Sortimentet byder på kasser til en lang række formål, og i forskellige materialer. Find kasser og tilbehør lige her.

BilledeOverskriftuddrags tekstKnap
IndlægsposeSe på webshoppen
Køle- og varmeelementerSe på webshoppen
TermokasserSe på webshoppen
TermotaskerSe på webshoppen
TransportkasserSe på webshoppen

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Bliv inspireret af de seneste trends inden for borddækning gældende for foråret og sommeren 2024. Stort udvalg af både sæson- og helårsvarer inden for servietter, duge og løbere.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.