Take Away emballage

Hos MultiLine kan du finde et stort udvalg af emballage til dine fastfood – og Take Away produkter. Vi har et stort udvalg der tæller alt fra burgerlommer, pommes frites æsker, sandwichposer til take away emballage i bambus. Take Away fås mange steder, og netop vores kunders forskellighed er årsag til vores store sortiment, hvor der er noget for enhver smag og til ethvert behov. Vil du gerne skille dig ud fra mængden med eget logo på din emballage, eksempelvis på dine sandwichposer eller bæreposer? Hos MultiLine kan vi ud over et stort sortiment af Take Away emballage nemlig også stå for din individuelle trykopgave, kontakt blot din konsulent.

BilledeOverskriftuddrags tekstKnap
Burgerlommer og -papirSe på webshoppen
DinnerbokseSe på webshoppen
GrillposerSe på webshoppen
HotdogposerSe på webshoppen
Isbægre og -bokseSe på webshoppen
KinaæskerSe på webshoppen
KræmmerhuseSe på webshoppen
Mealbokse og børneæskerSe på webshoppen
Non stop servietterSe på webshoppen
PizzarondelSe på webshoppen
PizzaæskerSe på webshoppen
PopkornbægreSe på webshoppen
Pølse- og pommes frites bakkerSe på webshoppen
Termobokse og -bakkerSe på webshoppen
TermoskåleSe på webshoppen

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Oplev forårets og sommerens trends inden for artikler til bordopdækning.  Årets sæsonvarer byder på forskellige muligheder, som strækker sig fra det sarte og afdæmpede, til blomstrende og farvemættede løsninger.

» Hotelsortiment

Vi har samlet et udpluk af vores mest populære varer inden for kosmetik og accessories til hoteller. Vi tilbyder også private label produktion, altså trykt design med jeres logo

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.