Køkkenudstyr og isenkram

Hos MultiLine føres et bredt sortiment af køkkenudstyr og isenkram. I kategorien finder du alt hvad du kan få brug for i køkkenet, kantinen, restauranten eller caféen. Service, køkkenmaskiner, serveringsvogne, beholdere og køkkenredskaber er blot eksempler på det store sortiment som du kan gå på opdagelse i. I vores køkkenudstyr og isenkram kategori kan du finde udstyr uanset om du er en mindre privat virksomhed på udkig efter udstyr til personalets frokoststue, eller du skal bruge køkkenudstyr til restauranten. Er du på udkig efter gaveartikler findes dette også i vores køkkenudstyr og isenkram, hvor du kan finde spændende gaveartikler fra et væld af populære mærker.

BilledeOverskriftuddrags tekstKnap
Beholdere og lågSe på webshoppen
BrødkurveSe på webshoppen
Gaveartikler og indpakningSe på webshoppen
Gryder, pander og bradepanderSe på webshoppen
KanderSe på webshoppen
Knive og tilbehørSe på webshoppen
KøkkenredskaberSe på webshoppen
Maskiner, eldrevneSe på webshoppen
Salt- og peberkværneSe på webshoppen
ServeringSe på webshoppen
ServiceSe på webshoppen
Skilte, tavler og menukortholdereSe på webshoppen
Skovl og paddel til fødevarerSe på webshoppen
Tekstiler og bordskånereSe på webshoppen
Til bagningSe på webshoppen

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Velkommen til borddækningstrends til efteråret, julen og det kommende nytår. Årets sæsonvarer byder på forskellige flotte designs, som passer til efteråret, julen og nytåret.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.