Lys og tilbehør

Hos MultiLine kan du finde alt inden for lys og tilbehør, uanset om du er på udkig efter lys til borddækningen eller til at skabe en hyggelig stemning på terrassen eller i haven. Sortimentet er stort og indeholder et væld af lys, heriblandt fyrfadslys, kronelys, bloklys, kuglelys og mange andre typer lys. I sortimentet kan du også finde de populære LED lys, lanterner til inde og ude, samt flotte lysbowler som både kan pryde bordet. Udendørs kan du sprede hygge med vores flotte udvalg af lanterner og olielamper, som findes i et væld af varianter. Har du et specielt farvetema, som kræver matchende lys, tag da et kig i sortimentet, som byder lys i alverdens størrelser, farver og varianter.

BilledeOverskriftuddrags tekstKnap
Lys indendørsSe på webshoppen
Lys udendørsSe på webshoppen
Lysestager og -holdereSe på webshoppen
Tilbehør og lys, hjælpemidlerSe på webshoppen

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Oplev forårets og sommerens trends inden for artikler til bordopdækning.  Årets sæsonvarer byder på forskellige muligheder, som strækker sig fra det sarte og afdæmpede, til blomstrende og farvemættede løsninger.

» Hotelsortiment

Vi har samlet et udpluk af vores mest populære varer inden for kosmetik og accessories til hoteller. Vi tilbyder også private label produktion, altså trykt design med jeres logo

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.