Aftørringspapir

Hos MultiLine kan du finde et stort udvalg af aftørringspapir. Sortimentet indeholder både almindeligt aftørringspapir, såvel som et stort udvalg til dispensere. I udvalget kan du blandt andet finde toiletpapir, køkkenruller, håndklædeark og håndklæderuller, for blot at nævne eksempler på vores store udvalg. Sortimentet indeholder et bredt udvalg, og derfor vil du kunne finde aftørringspapir i mange forskellige varianter, kvaliteter og fra et væld af mærker.

BilledeOverskriftuddrags tekstKnap
Aftørring, industriSe på webshoppen
HåndklædearkSe på webshoppen
HåndklæderulleSe på webshoppen
KøkkenrullerSe på webshoppen
ToiletpapirSe på webshoppen
ToiletsædepapirSe på webshoppen

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Bliv inspireret af de seneste trends inden for borddækning gældende for foråret og sommeren 2024. Stort udvalg af både sæson- og helårsvarer inden for servietter, duge og løbere.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.