Rengøringsmidler

BilledeOverskriftuddrags tekstKnap
AutoSe på webshoppen
DesinfektionSe på webshoppen
GlasrensSe på webshoppen
GrundrengøringSe på webshoppen
KalkfjernerSe på webshoppen
OpvaskeprodukterSe på webshoppen
Ovn og grillSe på webshoppen
SanitetsrengøringSe på webshoppen
SkumrengøringSe på webshoppen
SpecialrengøringSe på webshoppen
StålplejeSe på webshoppen
Til gulveSe på webshoppen
Til tæpperSe på webshoppen
Toiletrens og væskerSe på webshoppen
Tøjvask og skyllemiddelSe på webshoppen
UniversalrengøringSe på webshoppen
VinduerSe på webshoppen

» SE ALLE PUBLIKATIONER HER

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Efteråret og vinterens højtider skal fejres, og stærke traditioner fortjener et veldækket bord. Find inspiration til din borddækning i vores katalog.

» Hotelsortiment

Vi har samlet et udpluk af vores mest populære varer inden for kosmetik og accessories til hoteller. Vi tilbyder også private label produktion, altså trykt design med jeres logo

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.