Vaskenet til gavn for vandmiljøet

Marine Eco filter vaskenet – omtanke for vandmiljøet

Marine Eco filter vaskenettet fra Nordisk Microfiber er et nyudviklet vaskenet med filter til vask af dine klude og mopper. Vaskenettets primære funktion er, at det, via en funktionel membran, opsamler og holder på fiberrester så små som mikroplast under vasken. Trods den tætte membran, bliver tekstilerne vasket 100% rene. Fiberresterne bliver i nettet og efter endt vask, er det nemt at fjerne fra nettet og smide fiberresterne ud. Dermed undgår man små stykker af plastisk materiale, som kan udledes sammen med spildevandet, og som potentielt ender i vores vandmiljø.

Vaskenettet forlænger levetiden af dine klude og mopper

Når du bruger Marine Eco vaskenettet nedbringer du slitagen af dine klude og mopper med helt op til 70%, og på den måde kan du forlænge levetiden.

Vask bomuld og microfiber sammen med vaskenettet fra Nordisk Microfiber

Normalt vaskes bomuld og microfiber aldrig sammen, da microfibrene tiltrækker bomuldsfibrene, og det giver dine tekstiller en kortere levetid og et generelt dårligere rengøringsresultat. Når du bruger vaskenettet fra Nordisk Microfiber, så kan du vaske microfiber og bomuld i den samme maskine i hver deres vaskenet uden problemer. Det giver færre arbejdsgange.

Fordelene ved Marine Eco filter vaskenet fra Nordisk Microfiber:

  • Forhindrer udledning af mikroplast
  • Vask microfiber og bomuld sammen i én vask
  • Reducerer vaskeslid på tekstiler med op til 70%

Nordisk Microfiber udvikler professionelle rengøringsrekvisitter

Nordisk Microfiber udvikler og producerer professionelle rengøringsrekvisitter til det professionelle marked. MultiLine forhandler Nordisk Microfiber, og vi har en stor viden om de forskellige rengøringsløsninger på markedet – både fra Nordisk Microfiber og andre leverandører. På den måde er du sikker på at få den helt rigtige rådgivning hos os, når du skal finde den rigtige rengøringsløsning til din virksomhed.

Vil du vide mere? Så tag et kig i vores produktkatalog lige herunder og kontakt din konsulent eller kundeservice, hvis du vil have os med på råd, når du skal finde den helt rigtige rengøringsløsning.

RELATEREDE NYHEDER

Kampagne på Nilfisk støvsuger

Kampagne på Nilfisk støvsuger

Lige nu kan du få den populære, støjsvage og ikoniske VP930 Pro Hepa Blue støvsuger fra Nilfisk til kampagnepris. Men skynd dig – kampagnen gælder kun til og med 30. april 2024.

Læs mere
Vi deltager på Foodexpo 2024

Vi deltager på Foodexpo 2024

Ses vi til Foodexpo 2024? Vi står klar på stand L9000, når Nordens største messe for fødevarebranchen løber af stablen 17.-19. marts 2024. Læs mere om Foodexpo lige her og få din gratis billet.

Læs mere
Vaske- og tørreløsninger

Vaske- og tørreløsninger

Mangler du en professionel vaskemaskine eller tørretumbler? Så er Miele løsningerne et godt valg med attraktive finansieringsmuligheder og hurtig service. Læs mere lige her.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Se de nyeste borddækningstrends for efteråret, julen og nytåret 2023. Oplev de nye farver, designs og sammensætninger, som vil præge de veldækkede borde.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.