Vaskenet til gavn for vandmiljøet

Marine Eco filter vaskenet – omtanke for vandmiljøet

Marine Eco filter vaskenettet fra Nordisk Microfiber er et nyudviklet vaskenet med filter til vask af dine klude og mopper. Vaskenettets primære funktion er, at det, via en funktionel membran, opsamler og holder på fiberrester så små som mikroplast under vasken. Trods den tætte membran, bliver tekstilerne vasket 100% rene. Fiberresterne bliver i nettet og efter endt vask, er det nemt at fjerne fra nettet og smide fiberresterne ud. Dermed undgår man små stykker af plastisk materiale, som kan udledes sammen med spildevandet, og som potentielt ender i vores vandmiljø.

Vaskenettet forlænger levetiden af dine klude og mopper

Når du bruger Marine Eco vaskenettet nedbringer du slitagen af dine klude og mopper med helt op til 70%, og på den måde kan du forlænge levetiden.

Vask bomuld og microfiber sammen med vaskenettet fra Nordisk Microfiber

Normalt vaskes bomuld og microfiber aldrig sammen, da microfibrene tiltrækker bomuldsfibrene, og det giver dine tekstiller en kortere levetid og et generelt dårligere rengøringsresultat. Når du bruger vaskenettet fra Nordisk Microfiber, så kan du vaske microfiber og bomuld i den samme maskine i hver deres vaskenet uden problemer. Det giver færre arbejdsgange.

Fordelene ved Marine Eco filter vaskenet fra Nordisk Microfiber:

  • Forhindrer udledning af mikroplast
  • Vask microfiber og bomuld sammen i én vask
  • Reducerer vaskeslid på tekstiler med op til 70%

Nordisk Microfiber udvikler professionelle rengøringsrekvisitter

Nordisk Microfiber udvikler og producerer professionelle rengøringsrekvisitter til det professionelle marked. MultiLine forhandler Nordisk Microfiber, og vi har en stor viden om de forskellige rengøringsløsninger på markedet – både fra Nordisk Microfiber og andre leverandører. På den måde er du sikker på at få den helt rigtige rådgivning hos os, når du skal finde den rigtige rengøringsløsning til din virksomhed.

Vil du vide mere? Så tag et kig i vores produktkatalog lige herunder og kontakt din konsulent eller kundeservice, hvis du vil have os med på råd, når du skal finde den helt rigtige rengøringsløsning.

RELATEREDE NYHEDER

Kampagne på Katrin toiletpapir

Kampagne på Katrin toiletpapir

Katrin fejrer 50 års fødselsdag og frem til og med september 2024 kan du gøre en ekstraordinær god handel på toiletpapir – og få køkkenruller med i købet.

Læs mere
Er du klar til kontrol?

Er du klar til kontrol?

Bliv klar til kontrol med en Tork W4 fødevaregodkendt aftørringsklud til spotpris og en gratis dispenser. Men skynd dig – tilbuddet gælder kun til og med august.

Læs mere
Postevand med lavere klimaaftryk

Postevand med lavere klimaaftryk

Postevand er postevand tappet i Danmark. Emballagen består af 97% plantebaserede materialer, og så er klimaftrykket dokumenteret lavere. Læs mere lige her.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Bliv inspireret af de seneste trends inden for borddækning gældende for foråret og sommeren 2024. Stort udvalg af både sæson- og helårsvarer inden for servietter, duge og løbere.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.