Verive flergangsemballage

Flergangsemballage fra Verive

I vores sortiment af Verive flergangsemballage får du vaskbare og genanvendelige produkter i høj kvalitet. Du finder fx Take Away-koncepter og løsninger til kantiner og storkøkkener.

Alle Verive flergangsprodukterne er designet til at indgå i en genanvendelig cyklus, hvor de blot skal vaskes op og genbruges. På den måde er de et godt alternativ til engangsemballage, og de kan nedsætte din affaldsbelastning betydeligt.

I sortimentet finder du blandt andet løsninger i træfiber og PP, og mange af løsningerne kan både tåle varme og kolde fødevarer.

Skræddersy din flergangsemballage

Alle Verive produkterne kan skræddersyes med dit logo, dine budskaber og din grafik og på den måde understøtte dit brand. Du kan læse mere om vores Custom Print afdeling lige her.

Verive er emballage med omtanke

Verive er vores eget mærke af emballageløsninger i høj kvalitet med forskellige miljøfortrin. I sortimentet finder du både flergangsemballage, genanvendte materialer og de nyeste trends indenfor emballage med omtanke for miljøet.

Tag et kig på vores sortiment af Verive flergangsemballage lige herunder.

RELATEREDE NYHEDER

Flotte LED-lamper

Flotte LED-lamper

Skab en helt unik oplevelse med de flotte LED-lamper, som fås i mange forskellige kvaliteter, størrelser, designs og farver. Klik ind og se udvalget lige her.

Læs mere
Pallebytte

Pallebytte

Husk at gøre klar til pallebytte, når du modtager dine varer fra os. Ellers bliver du opkrævet for dem. Du kan læse mere lige her og finde en vejledning her.

Læs mere
Hygiejnisk bestikdispenser

Hygiejnisk bestikdispenser

Nu kan du få en innovativ og hygiejnisk dispenser til bestik, så dine spisende får rent bestik hver gang, de skal bruge det. Tag et kig på dispenseren til bestik lige her.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Bliv inspireret af de seneste trends inden for borddækning gældende for foråret og sommeren 2024. Stort udvalg af både sæson- og helårsvarer inden for servietter, duge og løbere.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.