Vi støtter børn på julemærkehjem

Årets julegave går til julemærkehjemmene

Vi vil gerne gøre en forskel for de mange børn, som kæmper mod mobning, ensomhed og mistrivsel. Så i stedet for at sende vores kunder og leverandører en julegave, så har vi valgt at støtte Julemærkehjemmenes gode formål. Børn har nemlig ret til et godt børneliv uden mobning, mistrivsel og ensomhed.

Julemærkefonden giver børn en frisk start

Alt for mange børn i Danmark er ensomme og mistrives. Det har Julemærkefonden gjort til deres mission at lave om på. Et ophold på et julemærkehjem giver børnene nye, trygge rammer og giver dem muligheden for at være en del af et fællesskab.

Et ophold på julemærkehjem gør en stor forskel i julemærkebørnenes liv, og langt de fleste kommer ud på den anden side og har fået troen på sig selv tilbage.

Du kan læse meget mere om Julemærkefondens store arbejde og støtte op om det gode formål lige her.

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

RELATEREDE NYHEDER

Kampagne på Nilfisk støvsuger

Kampagne på Nilfisk støvsuger

Lige nu kan du få den populære, støjsvage og ikoniske VP930 Pro Hepa Blue støvsuger fra Nilfisk til kampagnepris. Men skynd dig – kampagnen gælder kun til og med 30. april 2024.

Læs mere
Vi deltager på Foodexpo 2024

Vi deltager på Foodexpo 2024

Ses vi til Foodexpo 2024? Vi står klar på stand L9000, når Nordens største messe for fødevarebranchen løber af stablen 17.-19. marts 2024. Læs mere om Foodexpo lige her og få din gratis billet.

Læs mere
Vaske- og tørreløsninger

Vaske- og tørreløsninger

Mangler du en professionel vaskemaskine eller tørretumbler? Så er Miele løsningerne et godt valg med attraktive finansieringsmuligheder og hurtig service. Læs mere lige her.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Se de nyeste borddækningstrends for efteråret, julen og nytåret 2023. Oplev de nye farver, designs og sammensætninger, som vil præge de veldækkede borde.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.