Vi støtter børn på julemærkehjem

Årets julegave går til julemærkehjemmene

Vi vil gerne gøre en forskel for de mange børn, som kæmper mod mobning, ensomhed og mistrivsel. Så i stedet for at sende vores kunder og leverandører en julegave, så har vi valgt at støtte Julemærkehjemmenes gode formål. Børn har nemlig ret til et godt børneliv uden mobning, mistrivsel og ensomhed.

Julemærkefonden giver børn en frisk start

Alt for mange børn i Danmark er ensomme og mistrives. Det har Julemærkefonden gjort til deres mission at lave om på. Et ophold på et julemærkehjem giver børnene nye, trygge rammer og giver dem muligheden for at være en del af et fællesskab.

Et ophold på julemærkehjem gør en stor forskel i julemærkebørnenes liv, og langt de fleste kommer ud på den anden side og har fået troen på sig selv tilbage.

Du kan læse meget mere om Julemærkefondens store arbejde og støtte op om det gode formål lige her.

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

RELATEREDE NYHEDER

Kampagne på Katrin toiletpapir

Kampagne på Katrin toiletpapir

Katrin fejrer 50 års fødselsdag og frem til og med september 2024 kan du gøre en ekstraordinær god handel på toiletpapir – og få køkkenruller med i købet.

Læs mere
Er du klar til kontrol?

Er du klar til kontrol?

Bliv klar til kontrol med en Tork W4 fødevaregodkendt aftørringsklud til spotpris og en gratis dispenser. Men skynd dig – tilbuddet gælder kun til og med august.

Læs mere
Postevand med lavere klimaaftryk

Postevand med lavere klimaaftryk

Postevand er postevand tappet i Danmark. Emballagen består af 97% plantebaserede materialer, og så er klimaftrykket dokumenteret lavere. Læs mere lige her.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Bliv inspireret af de seneste trends inden for borddækning gældende for foråret og sommeren 2024. Stort udvalg af både sæson- og helårsvarer inden for servietter, duge og løbere.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.