UDFORDRING


Har du et kendt brand eller ønsker du at udbrede kundskabet til et allerede eksisterende brand, så kan den rette eksponering tjene flere formål.

Hvis dine gæster eksempelvis har mulighed for at tage diverse to-go-emballager med sig fra hotellet, giver det en helt naturlig eksponering i det umiddelbare nærområde.

Det understøtter dit brand og forstærker oplevelsen af din forretning, hvor der måske endda er direkte konkurrenter tæt ved.

MULTILINES BUD


Profiltryk på forskellige emner kan have en betydelig effekt på din lokale eksponering.

Dit logo på eksempelvis poser, to-go-emballager, giwe-aways etc. giver ”gratis” reklame for hotellet i de områder, hvor gæsterne bevæger sig rundt.

Kendskabsgraden i lokalområdet stiger og kan potentielt tiltrække lokale beboere ifm. spiseoplevelser eller events.

Og så skal man ikke underkende effekten af, at eksponeringen af dit brand er med til at bekræfte dine kunder i deres valg af dit hotel.

LØSNING

■ Profiltryk/Logovarer

■ Eksponering i nærområdet

■ Bekræfter dine gæsters valg

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Velkommen til de nyeste borddækningstrends for foråret og sommeren 2023. Oplev de nye farver, designs og sammensætninger, som vil præge de veldækkede borde til alt fra højtider, fester og traditioner

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.