UDFORDRING


Har du et kendt brand eller ønsker du at udbrede kundskabet til et allerede eksisterende brand, så kan den rette eksponering tjene flere formål.

Hvis dine gæster eksempelvis har mulighed for at tage diverse to-go-emballager med sig fra hotellet, giver det en helt naturlig eksponering i det umiddelbare nærområde.

Det understøtter dit brand og forstærker oplevelsen af din forretning, hvor der måske endda er direkte konkurrenter tæt ved.

MULTILINES BUD


Profiltryk på forskellige emner kan have en betydelig effekt på din lokale eksponering.

Dit logo på eksempelvis poser, to-go-emballager, giwe-aways etc. giver ”gratis” reklame for hotellet i de områder, hvor gæsterne bevæger sig rundt.

Kendskabsgraden i lokalområdet stiger og kan potentielt tiltrække lokale beboere ifm. spiseoplevelser eller events.

Og så skal man ikke underkende effekten af, at eksponeringen af dit brand er med til at bekræfte dine kunder i deres valg af dit hotel.

LØSNING

■ Profiltryk/Logovarer

■ Eksponering i nærområdet

■ Bekræfter dine gæsters valg

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Bliv inspireret af de seneste trends inden for borddækning gældende for foråret og sommeren 2024. Stort udvalg af både sæson- og helårsvarer inden for servietter, duge og løbere.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.