NÅR DIN MAD KRÆVER DEN HELT RIGTIGE PAKKELØSNING


Det gode måltid er missionen i Fælleskøkkenet, og det kræver godt håndværk, lækre råvarer og den rigtige pakkeløsning, når de mange måltider skal ud til borgerne på Lolland og Falster.

Fælleskøkkenet arbejder for at skabe sunde og velsmagende retter af høj kulinarisk kvalitet til nærområdets ældre. Maden produceres af lokale råvarer fra mulden på Lolland og Falster, og den gode oplevelse for borgeren er i højsædet. Det vigtigste er nemlig, at borgeren føler, at maden er lige så god, som hvis de havde lavet den selv.

De mange måltider, der skal ud til borgerne, kræver den helt rigtige pakkeløsning, så maden stadig er frisk og lækker, når den rammer middagsbordene rundt omkring i kommunen. Det kræver de helt rigtige pakkemaskiner og den helt rigtige emballage. Heldigvis så har vi den nødvendige viden og erfaring, så vi kan finde frem til den helt rigtige løsning for din virksomhed.

I samarbejde med Fælleskøkkenet fandt vi de helt rigtige pakkemaskiner, som gør det nemt og hurtigt at pakke den lækre mad til borgerne. Maden anrettes i forskellige bakker og gaspakkes, inden det køres ud. På den måde får borgerne altid frisk og lækker mad fra Fælleskøkkenet.

Er du nysgerrig på, hvad vi kan tilbyde dit storkøkken? Så tag et kig i vores convenience tema, hvor du kan læse mere om pakkemaskiner, køkkenudstyr og emballage.

”Vi har et tæt samarbejde med vores MultiLine konsulent, som hjælper os med at finde de rigtige løsninger til vores køkken. Fx så har vi fokus på, at vi ikke bruger flere rengøringsmidler end nødvendigt for at tage hensyn til miljøet, og her har MultiLine hjulpet os med doseringsanlæg, så vi kun bruger det, der er nødvendigt for at opretholde den gode hygiejne. Opstår der udfordringer med noget, så er MultiLine gode til at rådgive og vejlede os”.

Birgitte, Fælleskøkkenet.

Her kan du høre Birgitte fortælle om fælleskøkkenet og samarbejdet med MultiLine. Du kan også tage et kig på de pakkemaskiner Fælleskøkkenet bruger til at pakke maden til borgerne.  

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Bliv inspireret af de seneste trends inden for borddækning gældende for foråret og sommeren 2024. Stort udvalg af både sæson- og helårsvarer inden for servietter, duge og løbere.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.