Fra jord til bord og tilbage igen med kompostanlæg


FGU Køge er et uddannelsessted, som er en del af FGU Midt- og Østsjælland. På linjen Mad & Ernæring kan eleverne lære, hvordan en hverdag ser ud i et storkøkken. Hver dag skal der laves mad fra bunden på friske råvarer til 200 elever.

Tilbage til jord med et kompostanlæg

Med en fra jord til bord tankegang, så manglede FGU Køge blot en løsning fra bordet og tilbage til jorden. Og derfor ledte de efter en løsning med et mere bæredygtigt fokus end den traditionelle affaldsbortskaffelse.

Vi kom frem til at kompostering var en god løsning til FGU Køge, og så leverede vi et kompostanlæg, som giver dem mulighed for at kompostere deres affald på bare 24 timer. Kompostjorden bruger de efterfølgende i deres gartneri, og på den måde får de en fuld løsning fra jord til bord og tilbage til jord igen.  

Her kan du høre hele vores snak med Andreas om det nye kompostanlæg. Andreas er faglærer på Mad & Ernæring på FGU i Køge.

KOMPOSTERING ER GODT FOR MILJØET

Det er både godt for miljøet og pengepungen at kompostere. Vidste du, at 45-55% af alt affald kan komposteres?

På bare 24-48 timer forvandler dit affald sig til den fineste kompost, og du nedbringer samtidig dine affaldsomkostninger betydeligt. Hos os kan du få forskellige typer af komposteringsanlæg alt efter dine behov. Vores mindste anlæg kan kompostere 5 kg affald ad gangen, og de store industrielle modeller kan kompostere op til 5 ton i døgnet. Du kan læse mere om vores løsninger inden for kompostering lige herunder.

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Bliv inspireret af de seneste trends inden for borddækning gældende for foråret og sommeren 2024. Stort udvalg af både sæson- og helårsvarer inden for servietter, duge og løbere.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.