DEN HELT RIGTIGE PAKKEMASKINE & EMBALLAGE


Jespers Torvekøkken har været kunde hos os igennem mange år, og de bruger os som leverandør af både emballage, køkkenudstyr og større maskiner til fx pakning af mad. I Jespers Torvekøkken er bæredygtighed en hjertesag, og det stiller store krav til en samarbejdspartner. I Jespers Torvekøkken sender de dagligt 8000 kuverter ud af huset, og det kræver de helt rigtige pakkemaskiner, køkkenudstyr og emballage.

Vi har leveret forskellige større maskiner til Jespers Torvekøkken blandt andet pakkemaskiner, sovedispenser maskiner og specialmaskiner. Vi har et stort udvalg af maskiner til ethvert behov, og vi undersøger gerne mulighederne sammen med vores kunder, så vi rammer den helt rigtige løsning. Du kan læse mere om vores maskiner til storkøkkener lige her. Vi arbejder løbende tæt sammen med Jespers Torvekøkken om udviklingen af nye bæredygtige løsninger særligt indenfor emballage, som kan være en af de helt store syndere i CO2 regnskabet.

Hør hvad direktør Ronny Saul fortæller om vores samarbejde herunder.

”MultiLine har været en rigtig god samarbejdspartner gennem mange år, og vi har udviklet os sammen. Det har været rigtig vigtigt for os, fordi vi er en virksomhed, der stiller store krav. Vi vil gerne prøve en masse nye ting hele tiden, og der har vi brug for en tæt sparringspartner – der har MultiLine været rigtig gode. Vi har også udviklet os sammen, og vi kører løbende udviklingsprojekter sammen blandt andet indenfor bæredygtig emballage”.

Ronny Saul, direktør i Jespers Torvekøkken.

FAKTA OM JESPERS TORVEKØKKEN

350 MEDARBEJDERE

CATERING TIL FROKOSTORDNINGER, SELSKABER & KANTINER

SENDER 8000 KUVERTER UD AF HUSET HVER DAG

LEVERER MAD OGSÅ MAD TIL DETAIL

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Se de nyeste borddækningstrends for efteråret, julen og nytåret 2023. Oplev de nye farver, designs og sammensætninger, som vil præge de veldækkede borde.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.