KUNDE: RESTAURANTCHEF


UDFORDRING

Restaurantchef oplevede at mange gæster gik ud hver morgen for at finde en café eller kaffe-bar hvor de kunne købe kaffe ”to-go”. Han mente, der måske var en mulighed for at servicere hotellets gæster bedre og samtidig øge indtjeningen i restauranten.

Han gav udtryk for, at han gerne ville være i stand til at servere en kvalitetskaffe, på linje med cafeers, som hotellets gæster kunne bestille og tage med, når de skulle afsted om morgenen.

MULTILINES BUD

Med en ny kaffemaskine gjorde vi hotellet i stand til at servere en kvalitetskaffe i “to-go” kopper med hotellets logo. Gæsterne kunne derefter bestille og tage kaffen med om morgenen.

Desuden blev hotellets kaffesortiment løftet fra sort filterkaffe til Espresso, Americano, Cortado, Cappuccino og Latte for at imødekomme de forskellige kunders ønsker.

LØSNING PÅ KAFFE TO-GO

■ Kaffemaskine

■ Kopper med firmalogo + låg

■ Høj kvalitetskaffe

■ Hurtig webbestilling af kaffebønner

RESULTAT

Omsætning på salg af kaffe steg med 200%. Profitten er 50% højere på de nye kaffetyper.

Kunderne er meget tilfredse med at kunne få en kaffe to-go direkte fra hotellet, så de ikke skal bruge tid på at købe kaffe på gaden.

Kundetilfredsheden i restauranten er steget med 5%-point.

Gratis reklame for hotellet i lokalområdet, hvor gæsterne går rundt med kaffen.

Kendskabsgraden i lokalområdet er oppe med 20% ift. tidligere. Selv de lokale er begyndt at bestille morgenkaffe fra hotellet.

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Se de nyeste borddækningstrends for efteråret, julen og nytåret 2023. Oplev de nye farver, designs og sammensætninger, som vil præge de veldækkede borde.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.