KUNDE: RESTAURANTCHEF


UDFORDRING

En restaurantchef oplevede, at mange gæster gik ud hver morgen for at finde en café eller kaffe-bar, hvor de kunne købe kaffe ”to-go”. Han mente derfor, at der måske var en mulighed for at servicere hotellets gæster bedre og samtidig øge indtjeningen i restauranten ved også at servere en god to-go kaffe.

Kaffen skulle være mindst ligeså god, som den man kunne købe på de lokale caféer, så deres gæster kunne få en kvalitetskaffe med på farten om morgenen.

MULTILINES BUD

Med en ny kaffemaskine gjorde vi hotellet i stand til at servere en kvalitetskaffe i “to-go” kopper med hotellets logo. Gæsterne kunne derefter bestille og tage kaffen med om morgenen.

Desuden blev hotellets kaffesortiment løftet fra sort filterkaffe til Espresso, Americano, Cortado, Cappuccino og Latte for at imødekomme de forskellige kunders ønsker.

LØSNING PÅ KAFFE TO-GO

■ Kaffemaskine

■ Kopper med firmalogo + låg

■ Høj kvalitetskaffe

■ Hurtig webbestilling af kaffebønner

RESULTAT

Hotellets omsætning på salg af kaffe steg med 200%, og profitten er 50% højere på de nye kaffetyper.

Kunderne er meget tilfredse med at kunne få en kaffe to-go direkte fra hotellet, så de ikke skal bruge tid på at købe kaffe på gaden. Det betyder også, at kundetilfredsheden i restauranten er steget med 5%.

De nye logo kaffekopper giver hotellet gratis reklame i lokalområdet, hvor gæsterne går rundt med kaffen, og det betyder, at kendskabsgraden i lokalområdet er oppe med 20% ift. tidligere. Selv de lokale, som ikke er gæster på hotellet, er begyndt at bestille morgenkaffe fra hotellet.

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Bliv inspireret af de seneste trends inden for borddækning gældende for foråret og sommeren 2024. Stort udvalg af både sæson- og helårsvarer inden for servietter, duge og løbere.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.