Affaldssortering Thorupstrand

HVORDAN GØR MAN LIGE MED DEN AFFALDSSORTERING?


Hvordan gør man lige med den affaldssortering? Det har vi spurgt Thorupstrand Fiskehus om.
Læs med lige her og få et bud på, hvordan man kan gribe affaldssorteringen an på en nem og overskuelig måde.

Thorupstrand Fiskehus er en lille restaurant i det nordjyske

Vi har besøgt Thorupstrand Fiskehus og taget en snak om affaldssortering. En kølig morgen kørte vi turen til Nordjylland,
og for enden af Thorupstrandvej, som snor sig gennem det bølgende, nordjyske landskab, fandt vi ThorupStrand Fiskehus.
Den lille restaurant serverer enkle og populære retter med lokale råvarer. Den vigtigste ingrediens er de naturskånsomt
fangede fisk. De bliver fanget med respekt for havmiljøet af de lokale fiskere, som blev landskendte
i Tv-serien ’Gutterne på kutterne’.

35.000 spisende gæster betyder meget affald

Med 35.000 spisende gæster i sæsonen og 20-25 store fyldte affaldssække om dagen, så er der brug for en affaldssorteringsløsning,
som bare fungerer. I restauranten bruger de både porcelæn og Take Away emballage. Og når man er et fiskehus og spisested
med fokus på naturskåntsomt fanget fisk, så giver det god mening at tænke i kildesortering til fordel for miljøet.

Affaldssortering til gavn for miljøet

Løsningen blev et affaldssorteringssystem med mærkater og forklarende plakater både udenfor og indenfor.
På den måde kan kunderne nemt og hurtigt affaldssortere deres affald til gavn for miljøet. Et godt affaldssorteringssystem
gør det samtidigt nemt at overholde kravet om affaldssortering for virksomheder.

Hør med, når Janni fra ThorupStrand Fiskehus fortæller om deres måde at gribe affaldssortering an på i videoen lige herunder.

Affaldssortering

OBS!

I dag er det et krav, at man skal kildesortere sit affald som virksomhed. Vi har en affaldssorteringsløsning til ethvert behov, og vi har samlet et udvalg af nogle af vores løsninger lige herunder.

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Bliv inspireret af de seneste trends inden for borddækning gældende for foråret og sommeren 2024. Stort udvalg af både sæson- og helårsvarer inden for servietter, duge og løbere.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.