KUNDE: KØKKENCHEF


UDFORDRING

Køkkengulve udsættes konsekvent for sprøjt og stænk af diverse væsker. Det giver ofte udfordringer med glatte og fedtede gulve, som udgør en potentiel risiko for personalet på gulvet.

I 35% af tilfældene varer uarbejdsdygtighed, forårsaget af glide- eller faldulykker, mindst en måned.

Et professionelt køkkengulv er en dyr investering, som kræver løbende vedligehold for at leve op til diverse myndighedskrav. Hurtig nedslidning ses ofte.

MULTILINES BUD

Introduktion af Wash´n Walk fra Ecolab. Et enzymbaseret rengørings-middel. Udlægning sker via midlet i en spand med vand, som udlægges i et tyndt lag på gulvet med en moppe.

Løsningen anvendes med koldt vand og uden brug af lav- eller højtryks-udlægning via slange.

Midlet kræver ikke efterskylning. Det virker på gulvet efter udlægning og tørrer op. Der er ligeledes en afledt rengøringseffekt qua midlets høje virkningsgrad.

LØSNING

■ Ecolab Wash´n Walk

■ Mindsket risiko for faldulykker

■ Rene, skridsikre gulve

■ Lang levetid på gulvet

RESULTAT

Skridsikre gulve, som minimerer risikoen for faldulykker blandt personalet. Nem udlægning uden brug af slange, lav- eller højtryk mv. Man undgår stænk og sprøjt på underhylder = høj hygiejnestandard.

Køkkenet opnår rene afløbsriste og afløb helt ud til fedtudskilleren, som skal tømmes sjældnere.

Køkkengulvets levetid forlænges uanset om det er limede eller fugede gulve. Enzymløsningen sikrer imod tæring af fuger og limninger, hvilket hindrer indtrængning af vand og snavs, som ultimativt ødelægger gulvet og kræver lægning af et nyt gulv eller en dyr renovering.

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Velkommen til de nyeste borddækningstrends for foråret og sommeren 2023. Oplev de nye farver, designs og sammensætninger, som vil præge de veldækkede borde til alt fra højtider, fester og traditioner

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.