Verive

Verive – fremtidssikring af din forretning

Når det kommer til at finde ansvarligt producerede fødevareemballager ved vi, at der ikke er nogen ens tilgang. Vores ambition er at tilbyde dig emballageløsninger med forskellige miljøfortrin af højeste kvalitet.


Den måde et produkt bruges på, og det miljø det bruges i, varierer fra virksomhed til virksomhed. Derfor tilbyder vi fuldstændig gennemsigtighed omkring, hvad vores produkter er lavet af, hvor de kommer fra, og hvad vi skal gøre med dem efter brug.


MultiLine forhandler Verive sortimentet eksklusivt i Danmark. Kontakt din MultiLine salgskonsulent for yderligere oplysninger om produkterne eller kontakt vores kundeservice på telefon 7010 7700. Løsningerne fra Verive kan handles i MultiLines webshop døgnet rundt.

I sortimentet finder du bestik, kopper, æsker, bæreposer og meget mere. Tag et kig i vores Verive katalog lige herunder.

RELATEREDE NYHEDER

Flotte LED-lamper

Flotte LED-lamper

Skab en helt unik oplevelse med de flotte LED-lamper, som fås i mange forskellige kvaliteter, størrelser, designs og farver. Klik ind og se udvalget lige her.

Læs mere
Pallebytte

Pallebytte

Husk at gøre klar til pallebytte, når du modtager dine varer fra os. Ellers bliver du opkrævet for dem. Du kan læse mere lige her og finde en vejledning her.

Læs mere
Hygiejnisk bestikdispenser

Hygiejnisk bestikdispenser

Nu kan du få en innovativ og hygiejnisk dispenser til bestik, så dine spisende får rent bestik hver gang, de skal bruge det. Tag et kig på dispenseren til bestik lige her.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Bliv inspireret af de seneste trends inden for borddækning gældende for foråret og sommeren 2024. Stort udvalg af både sæson- og helårsvarer inden for servietter, duge og løbere.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.