Verive

Verive – fremtidssikring af din forretning

Når det kommer til at finde ansvarligt producerede fødevareemballager ved vi, at der ikke er nogen ens tilgang. Vores ambition er at tilbyde dig de mest bæredygtige emballageløsninger på markedet i dag.


Den måde et produkt bruges på, og det miljø det bruges i, varierer fra virksomhed til virksomhed. Derfor tilbyder vi fuldstændig gennemsigtighed omkring, hvad vores produkter er lavet af, hvor de kommer fra, og hvad vi skal gøre med dem efter brug. Vi hjælper dig med at træffe det bedste valg på din bæredygtighedsrejse. Læs mere om hvad Verive forpligtelser sig til, og hvordan produktløsningerne kan minimere din virksomheds miljøpåvirkning.


MultiLine forhandler Verive sortimentet eksklusivt i Danmark. Kontakt din MultiLine salgskonsulent for yderligere oplysninger om produkterne eller kontakt vores kundeservice på telefon 7010 7700. Løsningerne fra Verive kan handles i MultiLines webshop døgnet rundt.

I sortimentet finder du bestik, kopper, æsker, bæreposer og meget mere. Tag et kig i vores Verive katalog lige herunder.

RELATEREDE NYHEDER

Fra affald til kompost

Fra affald til kompost

Vidste du, at 45-55% af alt affald kan komposteres? På bare 24-48 timer forvandler dit affald sig til den fineste kompost, og du nedbringer samtidig dine affaldsomkostninger betydeligt. Klik ind og se vores løsninger.

Læs mere
Basis-køkkenudstyr til hurtig levering

Basis-køkkenudstyr til hurtig levering

Vi har samlet et udvalg af køkkenudstyr, som vi ved er basis og uundværligt i ethvert køkken. Varerne kan du bestille med dag til dag-levering sammen med dine øvrige forbrugsvarer. Gå på opdagelse i sortimentet lige her.

Læs mere
Tavler & skilte til din butik

Tavler & skilte til din butik

Mangler du et skilt til din virksomhed, butik, café eller messestand? Så gå på opdagelse i vores store udvalg af skilte, hvor du finder et solidt udvalg inden for gadeskilte, LED-skilte, caféskilte og -tavler. Skynd dig ind og find inspiration i vores udvalg til din butik her.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Oplev forårets og sommerens trends inden for artikler til bordopdækning.  Årets sæsonvarer byder på forskellige muligheder, som strækker sig fra det sarte og afdæmpede, til blomstrende og farvemættede løsninger.

» Hotelsortiment

Vi har samlet et udpluk af vores mest populære varer inden for kosmetik og accessories til hoteller. Vi tilbyder også private label produktion, altså trykt design med jeres logo

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.