Basis-køkkenudstyr til hurtig levering

Hos os finder du dit basis-køkkenudstyr med dag til dag-levering

I vores katalog med basis-køkkenudstyr finder du et udvalg af produkter fra vores store sortiment af køkkenudstyr. I kataloget finder du et udvalgt sortiment, som vi ved er basis og uundværligt i ethvert køkken. Varerne er lagervarer(medmindre andet er angivet), og det betyder, at du kan bestille dit basis-køkkenudstyr hos os med dag til dag-levering sammen med dine øvrige forbrugsvarer.

Gå på opdagelse i vores udvalg lige herunder.

RELATEREDE NYHEDER

Fra affald til kompost

Fra affald til kompost

Vidste du, at 45-55% af alt affald kan komposteres? På bare 24-48 timer forvandler dit affald sig til den fineste kompost, og du nedbringer samtidig dine affaldsomkostninger betydeligt. Klik ind og se vores løsninger.

Læs mere
Tavler & skilte til din butik

Tavler & skilte til din butik

Mangler du et skilt til din virksomhed, butik, café eller messestand? Så gå på opdagelse i vores store udvalg af skilte, hvor du finder et solidt udvalg inden for gadeskilte, LED-skilte, caféskilte og -tavler. Skynd dig ind og find inspiration i vores udvalg til din butik her.

Læs mere
Miljøvenlige sugerør af naturfibre

Miljøvenlige sugerør af naturfibre

Nu kan du få miljøvenlige sugerør af naturfibre hos MultiLine! Med sugerør af naturfibre får du både et holdbart og miljøvenligt sugerør, som er 100% fri for plastik. Et sugerør af naturfiber holder i op til 24 timer i drinks af fx cola eller milkshake.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Oplev forårets og sommerens trends inden for artikler til bordopdækning.  Årets sæsonvarer byder på forskellige muligheder, som strækker sig fra det sarte og afdæmpede, til blomstrende og farvemættede løsninger.

» Hotelsortiment

Vi har samlet et udpluk af vores mest populære varer inden for kosmetik og accessories til hoteller. Vi tilbyder også private label produktion, altså trykt design med jeres logo

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.