FRA ENGANGSEMBALLAGE TIL FLERGANGSEMBALLAGE


Madskolen på Helsingør skole er sat i verden for at lære børn at lave mad med fokus på reducering af madspild og bæredygtighed. Madskolen er et sted, hvor børnene kan få masser af selvtillid og få praktisk erfaring fra et professionelt køkken, mens de laver mad til alle skolens børn.
Bæredygtighed er et vigtigt element i madskolen, og derfor har de besluttet sig for at skrotte engangsemballagen.

Madskolen, som drives af køkkenchef Niels og kokken Maja, laver mad til 250 elever hver dag, og med så mange spisende blev mængden af engangsemballage stor. Derfor tog de en beslutning om at skifte fra engangsemballage til flergangsemballage.
Flergangsemballageløsningerne kan vaskes igen og igen, og så løser det også problemet med fyldte containere. Løsningen afhjælper også mængden af affald, der skal sorteres.

I samarbejde med Madskolen fandt vi de helt rigtige flergangsemballage løsninger, som du kan se i videoen længere nede. Valget faldt på stålmadkasser med rumdeler og logo, en tilhørende drikkedunk og Verive skåle, som kan bruges til både varmt og koldt.

”Min MultiLine konsulent Søren har været med hele vejen, da vi skulle skifte fra engangsemballage til flergangsemballage. Han hjalp os med finde både fordele og ulemper ved de forskellige løsninger, så jeg har følt mig tryg hele vejen igennem. Vi er meget glade for den løsning, vi har fået”.

Niels, Madskolen Helsingør.

Her kan du høre Køkkenchef Niels og kokken Maja fortælle om Madskolen, skiftet til flergangsemballage og samarbejdet med MultiLine.

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Bliv inspireret af de seneste trends inden for borddækning gældende for foråret og sommeren 2024. Stort udvalg af både sæson- og helårsvarer inden for servietter, duge og løbere.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.