Churchill borddækningstrends 2022

Mad & borddækningstrends fra hele verden

Så er Churchills populære Food Insights katalog 2022 landet, og det er fyldt med spændende trends fra hele verden og selvfølgelig med en masse inspiration til din borddækning.

I kataloget kan du tage med på en rejse til San Francisco, Austin, New York, Lima, London, Bristol, Leeds, Madrid, Barcelona, Berlin, Singapore og Melbourne, hvor du kan stifte bekendtskab med forskellige trends som Asian Fusions, Street Food og afrikansk aroma – noget for enhver smag.

Skynd dig ind og find inspiration til din egen borddækning i 2022 lige herunder.

RELATEREDE NYHEDER

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Se de nyeste borddækningstrends for efteråret, julen og nytåret 2023. Oplev de nye farver, designs og sammensætninger, som vil præge de veldækkede borde.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.