Information om corona virus

Opdateret: 08-07-2021

Det skal være trygt at mødes

Hos MultiLine tager vi en række udvidede forholdsregler i forbindelse med den tiltagene genåbning.

Alle medarbejdere i salgsafdelingen der besøger kunder, vil være i besiddelse af et opdateret CORONA-PAS. Dvs. et negativt testresultat, der højst er 72 timer gammelt eller en vaccinationsattest. Du kan altid forlange at se denne dokumentation i forbindelse med et fysisk møde.

MultiLines generelle forholdsregler omfatter i øvrigt også brug af håndsprit, og at vi holder god afstand til hinanden. Med disse tiltag håber vi at kunne skabe en tryg ramme omkring fremtidige møder og proaktivt begrænse smittespredningen.

Med venlig hilsen
MultiLine A/S

LÆR OS BEDRE AT KENDE

Herunder kan du lære vores team bedre at kende og blive klogere på, hvad vi kan tilbyde dig som kunde i MultiLine

KUNDESERVICE

SALG

PRODUKTSIKKERHED

INDKØB & DISPONERING

LAGER & LOGISTIK

KUNDETRYK

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Oplev forårets og sommerens trends inden for artikler til bordopdækning.  Årets sæsonvarer byder på forskellige muligheder, som strækker sig fra det sarte og afdæmpede, til blomstrende og farvemættede løsninger.

» Hotelsortiment

Vi har samlet et udpluk af vores mest populære varer inden for kosmetik og accessories til hoteller. Vi tilbyder også private label produktion, altså trykt design med jeres logo

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.