Information om corona virus

Opdateret: 01-04-2021

MultiLine opretholder alle funktioner i forretningen og følger regeringens og Sundhedsstyrelsens udmeldinger og opfordringer tæt. Vi kan levere langt den overvejende del af vores varesortiment. Enkelte artikler kan dog have en længere leveringstid. Skulle dine normale produktvalg være udsolgt, så kontakt os – vi har i de fleste tilfælde brugbare alternativer.

 

Produkter til alle former for desinfektion og tilhørende muligheder for papir eller engangsklude er igen lagervarer. Kontakt os gerne for et tilbud eller forslag til løsning tilpasset dit behov.

 

Vores lageroperation og kundeservice-afdeling er fuldt operationelle. Der er dog indført restriktioner i forhold til modtagelse af besøg, afhentning af varer og ikke mindst levering af varer for at minimere direkte kontakt mellem mennesker. Kontakt os telefonisk inden du besøger MultiLine, hvad enten du påtænker at afhente varer eller har andre formål med besøget.

 

Vi oplever fortsat en meget stor efterspørgsel på artikler som f.eks. hånddesinfektion, engangshandsker og værnemidler. Især mundbind er efterspurgt – vi har pt. alle typer mundbind på lager. MultiLine får løbende store forsyninger, og vi anbefaler at afgive bindende ordrer for dermed at medvirke til større leveringssikkerhed. Fra leverandører og producenter af ovenstående type varer adviseres vi om prisstigninger på en større del af sortimentet, forårsaget af stigende efterspørgsel sammenholdt med et reduceret udbud.

 

Efterspørgslen på engangsservice og tilhørende produkter til udeservering er stærkt stigende. Vi anbefaler derfor, at der bestilles i så god tid som muligt for at sikre levering til tiden. Kontakt din konsulent eller vores kundeservice for yderligere information om tilgængelige produkter og eventuelt alternative løsninger.

 

MultiLine A/S skal derfor informere om, at vi forbeholder os ret til, med øjeblikkelig virkning, at implementere prisreguleringer i takt med, at vi modtager disse fra vores leverandører. Situationen udvikler sig konstant og med kort varsel. Vi tager derfor forbehold for regulering generelt på artikler, som er eller bliver påvirket af prisforhøjelser eller stigende fragtrater.

 

Med venlig hilsen

MultiLine A/S

LÆR OS BEDRE AT KENDE

Herunder kan du lære vores team bedre at kende og blive klogere på, hvad vi kan tilbyde dig som kunde i MultiLine

KUNDESERVICE

SALG

PRODUKTSIKKERHED

INDKØB & DISPONERING

LAGER & LOGISTIK

KUNDETRYK

» SE ALLE PUBLIKATIONER HER

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Med foråret kommer lyset tilbage, og vores højtider skal fejres. Stærke traditioner fortjener et veldækket bord, og der er masser af designs i friske farver.

» Hotelsortiment

Vi har samlet et udpluk af vores mest populære varer inden for kosmetik og accessories til hoteller. Vi tilbyder også private label produktion, altså trykt design med jeres logo

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.