Cozzy LED-lys

Genopladelige LED-lys med ekstra lang brændetid

Cozzy er en serie af hvide LED-lys fremstillet i materialer, som giver den mest naturtro effekt. Stagelysene og bloklysene er belagt med voksoverflade og stagelysene i glat plast. Den lysende 3D flamme har en funklende funktion, som skaber den rette stemning omkring bordet. Sammenlignet med batteriløsninger er Cozzy LED-lysene en markant billigere mulighed, da løsningen kan genoplades i ladestationen op til 500 gange med et meget begrænset strømforbrug.

Løsningerne med inkluderet ladestation kommer med tilhørende USB-ledning. USB-adapter og fjernbetjening skal tilkøbes separat. Alle lysene kan desuden købes uden ladestation, hvis der skal suppleres op.

Fordelene ved Cozzy LED-lys

○ Bekvem og enkel at bruge
○ Udgiften er kun 0,10 KWh strøm pr. opladning
○ Ladestationen oplader 4 lys ad gangen på 3-4 timer
○ Lysene kan genoplades op til 500 gange
○ Brændetiden er op til 110 timer på én opladning
○ Alternativt 15 dages brændetid ved 6 timers brug pr. dag

RELATEREDE NYHEDER

Kampagne på Katrin toiletpapir

Kampagne på Katrin toiletpapir

Katrin fejrer 50 års fødselsdag og frem til og med september 2024 kan du gøre en ekstraordinær god handel på toiletpapir – og få køkkenruller med i købet.

Læs mere
Er du klar til kontrol?

Er du klar til kontrol?

Bliv klar til kontrol med en Tork W4 fødevaregodkendt aftørringsklud til spotpris og en gratis dispenser. Men skynd dig – tilbuddet gælder kun til og med august.

Læs mere
Postevand med lavere klimaaftryk

Postevand med lavere klimaaftryk

Postevand er postevand tappet i Danmark. Emballagen består af 97% plantebaserede materialer, og så er klimaftrykket dokumenteret lavere. Læs mere lige her.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Bliv inspireret af de seneste trends inden for borddækning gældende for foråret og sommeren 2024. Stort udvalg af både sæson- og helårsvarer inden for servietter, duge og løbere.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.