Cozzy LED-lys med ekstra lang brændetid

Genopladelige LED-lys med ekstra lang brændetid

Cozzy er en serie af hvide LED-lys fremstillet i materialer, som giver den mest naturtro effekt. Stagelysene og bloklysene er belagt med voksoverflade og stagelysene i glat plast. Den lysende 3D flamme har en funklende funktion, som skaber den rette stemning omkring bordet. Sammenlignet med batteriløsninger er Cozzy LED-lysene en markant billigere mulighed, da løsningen kan genoplades i ladestationen op til 500 gange med et meget begrænset strømforbrug.

Løsningerne med inkluderet ladestation kommer med tilhørende USB-ledning. USB-adapter og fjernbetjening skal tilkøbes separat. Alle lysene kan desuden købes uden ladestation, hvis der skal suppleres op.

Fordelene ved Cozzy LED-lys

○ Bekvem og enkel at bruge
○ Udgiften er kun 0,10 KWh strøm pr. opladning
○ Ladestationen oplader 4 lys ad gangen på 3-4 timer
○ Lysene kan genoplades op til 500 gange
○ Brændetiden er op til 110 timer på én opladning
○ Alternativt 15 dages brændetid ved 6 timers brug pr. dag

RELATEREDE NYHEDER

Kampagne på Nilfisk støvsuger

Kampagne på Nilfisk støvsuger

Lige nu kan du få den populære, støjsvage og ikoniske VP930 Pro Hepa Blue støvsuger fra Nilfisk til kampagnepris. Men skynd dig – kampagnen gælder kun til og med 30. april 2024.

Læs mere
Vi deltager på Foodexpo 2024

Vi deltager på Foodexpo 2024

Ses vi til Foodexpo 2024? Vi står klar på stand L9000, når Nordens største messe for fødevarebranchen løber af stablen 17.-19. marts 2024. Læs mere om Foodexpo lige her og få din gratis billet.

Læs mere
Vaske- og tørreløsninger

Vaske- og tørreløsninger

Mangler du en professionel vaskemaskine eller tørretumbler? Så er Miele løsningerne et godt valg med attraktive finansieringsmuligheder og hurtig service. Læs mere lige her.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Se de nyeste borddækningstrends for efteråret, julen og nytåret 2023. Oplev de nye farver, designs og sammensætninger, som vil præge de veldækkede borde.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.