Ecolab Green Key rengøring

Green Key rengøring med omtanke for miljøet

Når du vælger rengøringsløsninger fra Green Key sortimentet, så får du rengøring, der giver dig mulighed for at gøre grundigt rent, mens du tager hensyn til miljøet og jordens ressourcer.

Green Key-certifikatet handler om miljøansvar og bæredygtig drift

Green Key-certifikatet er et internationalt miljømærke indenfor turisme, og mærket gives til turistvirksomheder, som gør en ekstra indsats for at beskytte miljøet. Ecolab og Green Key er gået sammen om at skabe et sortiment af rengøringsartikler, som kan hjælpe dig med at gøre rigtig rent og tage hensyn til miljøet på samme tid. Du kan læse mere om Green Key-certifikatet lige her.

Rengøring med Green Key sortimentet fra Ecolab

Der er fire faktorer, som er kritiske i enhver rengøringsproces, og det er tid, temperatur, kemi og mekanik. Når de 4 elementer spiller optimalt sammen, så får du de bedste rengøringsresultater. Der er tænkt på alle 4 faktorer i Green Key sortimentet fra Ecolab, og i Green Key sortimentet fra Ecolab finder du produkter til:

  • Opvask
  • Køkken
  • Husholdning
  • Bygningsrengøring
  • Tekstiler
  • Personlig hygiejne

Ecolab er førende indenfor rengøring med omtanke for miljøet og mennesker

Ecolab er en af verdens førende virksomheder indenfor løsninger til vand, rengøring og infektionsforebyggelse med omtanke for jordens ressourcer og vores miljø. MultiLine forhandler Ecolab, og vi har en stor viden om de forskellige rengøringsløsninger på markedet – både fra Ecolab og andre leverandører. På den måde er du sikker på at få den helt rigtige rådgivning hos os, når du skal finde den rigtige rengøringsløsning til din virksomhed.

Vil du vide mere? Så tag et kig i Green Key sortimentet fra Ecolab lige herunder og kontakt din konsulent eller kundeservice, hvis du vil have os med på råd, når du skal finde den helt rigtige rengøringsløsning. Du kan også dykke ned i vores sortiment indenfor rengøring lige her.

RELATEREDE NYHEDER

Kampagne på Katrin toiletpapir

Kampagne på Katrin toiletpapir

Katrin fejrer 50 års fødselsdag og frem til og med september 2024 kan du gøre en ekstraordinær god handel på toiletpapir – og få køkkenruller med i købet.

Læs mere
Er du klar til kontrol?

Er du klar til kontrol?

Bliv klar til kontrol med en Tork W4 fødevaregodkendt aftørringsklud til spotpris og en gratis dispenser. Men skynd dig – tilbuddet gælder kun til og med august.

Læs mere
Postevand med lavere klimaaftryk

Postevand med lavere klimaaftryk

Postevand er postevand tappet i Danmark. Emballagen består af 97% plantebaserede materialer, og så er klimaftrykket dokumenteret lavere. Læs mere lige her.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Bliv inspireret af de seneste trends inden for borddækning gældende for foråret og sommeren 2024. Stort udvalg af både sæson- og helårsvarer inden for servietter, duge og løbere.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.