Ecolab Green Key rengøring

Green Key rengøring med omtanke for miljøet

Når du vælger rengøringsløsninger fra Green Key sortimentet, så får du rengøring, der giver dig mulighed for at gøre grundigt rent, mens du tager hensyn til miljøet og jordens ressourcer.

Green Key-certifikatet handler om miljøansvar og bæredygtig drift

Green Key-certifikatet er et internationalt miljømærke indenfor turisme, og mærket gives til turistvirksomheder, som gør en ekstra indsats for at beskytte miljøet. Ecolab og Green Key er gået sammen om at skabe et sortiment af rengøringsartikler, som kan hjælpe dig med at gøre rigtig rent og tage hensyn til miljøet på samme tid. Du kan læse mere om Green Key-certifikatet lige her.

Rengøring med Green Key sortimentet fra Ecolab

Der er fire faktorer, som er kritiske i enhver rengøringsproces, og det er tid, temperatur, kemi og mekanik. Når de 4 elementer spiller optimalt sammen, så får du de bedste rengøringsresultater. Der er tænkt på alle 4 faktorer i Green Key sortimentet fra Ecolab, og i Green Key sortimentet fra Ecolab finder du produkter til:

  • Opvask
  • Køkken
  • Husholdning
  • Bygningsrengøring
  • Tekstiler
  • Personlig hygiejne

Ecolab er førende indenfor rengøring med omtanke for miljøet og mennesker

Ecolab er en af verdens førende virksomheder indenfor løsninger til vand, rengøring og infektionsforebyggelse med omtanke for jordens ressourcer og vores miljø. MultiLine forhandler Ecolab, og vi har en stor viden om de forskellige rengøringsløsninger på markedet – både fra Ecolab og andre leverandører. På den måde er du sikker på at få den helt rigtige rådgivning hos os, når du skal finde den rigtige rengøringsløsning til din virksomhed.

Vil du vide mere? Så tag et kig i Green Key sortimentet fra Ecolab lige herunder og kontakt din konsulent eller kundeservice, hvis du vil have os med på råd, når du skal finde den helt rigtige rengøringsløsning. Du kan også dykke ned i vores sortiment indenfor rengøring lige her.

RELATEREDE NYHEDER

Vaskenet til gavn for vandmiljøet

Vaskenet til gavn for vandmiljøet

Med Marine Eco filter vaskenettet fra Nordisk Microfiber kan du vaske dine klude og mopper med omtanke for vandmiljøet, mens du forlænger levetiden af dine rengøringsrekvisitter.

Læs mere
Lokale lastbil blokader

Lokale lastbil blokader

En gruppe vognmænd har varslet demonstration 15. maj 2023 pga. en ny miljøvejskat, og det kan påvirke vores leveringer denne dag. Hold dig opdateret om situationen lige her.

Læs mere
Vikan skumrengøring

Vikan skumrengøring

Skumrengøring er en effektiv og hygiejnisk løsning til lettere rengøring, og med en skumsprøjte fra Vikan bliver rengøringen nem og hurtig. Læs mere om skumrengøring lige her.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvalighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Velkommen til de nyeste borddækningstrends for foråret og sommeren 2023. Oplev de nye farver, designs og sammensætninger, som vil præge de veldækkede borde til alt fra højtider, fester og traditioner

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.