Madskolen X flergangsemballage

Madskolen i Helsingør bruger flergangsemballage

Madskolen på Helsingør skole er sat i verden for at lære børn at lave mad med fokus på reducering af madspild og bæredygtighed. Madskolen er et sted, hvor børnene kan få masser af selvtillid og få praktisk erfaring fra et professionelt køkken, mens de laver mad til alle skolens børn.

Flergangsemballage er vejen frem

Bæredygtighed er et vigtigt element i madskolen, og derfor har de besluttet sig for at skrotte engangsemballagen. Fremover vil maden blive serveret i flergangsemballage – det er nemlig omtanke for miljøet.

Madskolen har valgt madkasser i stål med logo, som er nemme at holde rene, og så kan de bruges igen og igen. Stålmadkasserne kan også smeltes om, så materialet kan genanvendes til andre formål, når madskolen ikke længere bruger dem.

Skolen valgte også suppeskåle med låg til flergangsbrug fra vores eget mærke Verive, så børnene kan nyde deres frokost med omtanke for miljøet.

Vores flergangsemballage kan vaskes minimum 150 gange.

Verive er emballage med omtanke

Verive er emballage med omtanke for mennesker og miljøet. Vores produkter er innovative, og vi udvikler løbende nye produkter, så du kan være med på den seneste trend. Vil du vide mere om flergangsemballage eller Verive produkterne? Så kontakt din konsulent eller kundeservice. Du kan også blive inspireret i vores Verive katalog, som du finder lige herunder.

RELATEREDE NYHEDER

Flotte LED-lamper

Flotte LED-lamper

Skab en helt unik oplevelse med de flotte LED-lamper, som fås i mange forskellige kvaliteter, størrelser, designs og farver. Klik ind og se udvalget lige her.

Læs mere
Pallebytte

Pallebytte

Husk at gøre klar til pallebytte, når du modtager dine varer fra os. Ellers bliver du opkrævet for dem. Du kan læse mere lige her og finde en vejledning her.

Læs mere
Hygiejnisk bestikdispenser

Hygiejnisk bestikdispenser

Nu kan du få en innovativ og hygiejnisk dispenser til bestik, så dine spisende får rent bestik hver gang, de skal bruge det. Tag et kig på dispenseren til bestik lige her.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Bliv inspireret af de seneste trends inden for borddækning gældende for foråret og sommeren 2024. Stort udvalg af både sæson- og helårsvarer inden for servietter, duge og løbere.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.