Foodbox


This brown box is green

FoodBox er en ny serie af fødevareemballager. De er produceret i Danmark og er miljømærkede. Emballagen er udført i ren pap og er velegnet til mad på farten og takeaway. Der er 7 forskellige størrelser at vælge imellem samt en mindre Dipboks.

Foodbox serien er FSC certificeret

Den nye foodbox serie er FSC certificeret. FSC er en international ikke-statslig organisation, som arbejder for at udbrede miljømæssig, social og økonomisk bæredygtig brug af verdens skove.

RELATEREDE NYHEDER

Beskyt dig selv og andre

Beskyt dig selv og andre

Så er kravet om mundbind i offentlig transport og fysiske butikker trådt i kraft, og du kan selvfølgelig handle dine mundbind hos os. Hos os finder du alt, hvad du skal bruge for at beskytte dig selv og andre mod smittespredning.

Læs mere
Velgørende foredrag

Velgørende foredrag

Vil du have en helt særlig oplevelse og samtidig støtte udsatte og sygdomsramte børn? Så bestil din billet til foredrag med Michèle Bellaiche eller Pernille C. Lotus. Læs mere lige her og bestilt dine billetter.

Læs mere
Velgørenhedsmiddag

Velgørenhedsmiddag

Vil du have en ekstraordinær og eksklusiv gourmet oplevelse og samtidig støtte udsatte og sygdomsramte børn? Så støt og deltag i vores velgørenhedsmiddag med Thomas Pasfall og Kokkelandsholdet.

Læs mere

» SE ALLE PUBLIKATIONER HER

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Efteråret og vinterens højtider skal fejres, og stærke traditioner fortjener et veldækket bord. Find inspiration til din borddækning i vores katalog.

» Hotelsortiment

Vi har samlet et udpluk af vores mest populære varer inden for kosmetik og accessories til hoteller. Vi tilbyder også private label produktion, altså trykt design med jeres logo

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.