Fra affald til kompost

Det er både godt for miljøet og pengepungen at kompostere

Vidste du, at 45-55% af alt affald kan komposteres? På bare 24-48 timer forvandler dit affald sig til den fineste kompost, og du nedbringer samtidig dine affaldsomkostninger betydeligt. Hos os kan du få forskellige typer af komposteringsanlæg, som passer til dine behov. Vores mindste anlæg kan kompostere 5 kg. affald i døgnet, og de store industrielle modeller kan kompostere op til 5 ton i døgnet.

Klik dig ind og læs mere om vores forskellige løsninger indenfor kompost.

Kompostanlæg hos FGU Køge

Se hvordan FGU Køge omdanner meget af deres køkkenaffald til kompost, der kan bruges direkte i deres gartneri i videoen til venstre.

Med et moderne komposteringssystem kan du nedbringe dine affaldsomkostninger og få et naturligt og anvendeligt restprodukt på bare 24-48 timer. Tilbagebetalingstiden er omkring 18-36 måneder, alt efter hvor meget du bruger dit nye anlæg.

Kompostanlæg på DGI landsstævnet 2022

Vi har i samarbejde med Svendborg Kommune og Worldperfect stillet et kæmpe mobilt komposteringsanlæg til rådighed under landsstævnet.

Anlægget fyldes under stævnet med madaffald og al den komposterbare service, der er samlet ind. På bare 24 timer nedbrydes elementerne til ren kompost. Anlægget på landsstævnet kan nedbryde mere end 1500 kg. affald i døgnet.

RELATEREDE NYHEDER

Kampagne på servietter til jul

Kampagne på servietter til jul

Få julestemningen frem i din borddækning med Natural Charm servietterne fra Duni. Lige nu finder du de flotte juleservietter til en ekstra god kampagnepris. Kampagnen gælder til og med 22. dec.

Læs mere
Alt til jul og nytår

Alt til jul og nytår

Vinterens mange festlige højtider venter forude, og vi har fundet vores mest populære publikationer frem til dig med alt, hvad du skal bruge til julen og nytåret. Du kan læse mere og finde vores udvalg til sæsonen lige her.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Velkommen til borddækningstrends til efteråret, julen og det kommende nytår. Årets sæsonvarer byder på forskellige flotte designs, som passer til efteråret, julen og nytåret.

» Hotelsortiment

Vi har samlet et udpluk af vores mest populære varer inden for kosmetik og accessories til hoteller. Vi tilbyder også private label produktion, altså trykt design med jeres logo

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.