Fra affald til kompost

Det er både godt for miljøet og pengepungen at kompostere

Vidste du, at 45-55% af alt affald kan komposteres? På bare 24-48 timer forvandler dit affald sig til den fineste kompost, og du nedbringer samtidig dine affaldsomkostninger betydeligt. Hos os kan du få forskellige typer af komposteringsanlæg, som passer til dine behov. Vores mindste anlæg kan kompostere 5 kg. affald i døgnet, og de store industrielle modeller kan kompostere op til 5 ton i døgnet.

Klik dig ind og læs mere om vores forskellige løsninger indenfor kompost.

Kompostanlæg hos FGU Køge

Se hvordan FGU Køge omdanner meget af deres køkkenaffald til kompost, der kan bruges direkte i deres gartneri i videoen til venstre.

Med et moderne komposteringssystem kan du nedbringe dine affaldsomkostninger og få et naturligt og anvendeligt restprodukt på bare 24-48 timer. Tilbagebetalingstiden er omkring 18-36 måneder, alt efter hvor meget du bruger dit nye anlæg.

Kompostanlæg på DGI landsstævnet 2022

Vi har i samarbejde med Svendborg Kommune og Worldperfect stillet et kæmpe mobilt komposteringsanlæg til rådighed under landsstævnet.

Anlægget fyldes under stævnet med madaffald og al den komposterbare service, der er samlet ind. På bare 24 timer nedbrydes elementerne til ren kompost. Anlægget på landsstævnet kan nedbryde mere end 1500 kg. affald i døgnet.

RELATEREDE NYHEDER

Flotte Sizoweb bordløbere

Flotte Sizoweb bordløbere

Skal der være fest? Så er de flotte Sizoweb bordløbere til bordet oplagte. Skab en smuk kontrast til en underliggende dug eller bordplade. Fås i flere farver, så det matcher dit arrangement.

Læs mere
Borddækning forår & sommer

Borddækning forår & sommer

Så er vores borddækningskatalog forår og sommer 2023 på gaden. Kataloget er fyldt med inspiration til din borddækning i den lyse tid, og du finder masser af flotte designs til enhver lejlighed.

Læs mere
Gode tilbud

Gode tilbud

Lige nu finder du en masse gode tilbud i vores tilbudsavis med blandede restvarer. Tilbuddene gælder så længe lager haves, så det er med at komme først til de bedste tilbud.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Velkommen til de nyeste borddækningstrends for foråret og sommeren 2023. Oplev de nye farver, designs og sammensætninger, som vil præge de veldækkede borde til alt fra højtider, fester og traditioner

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.