Fra affald til kompost

Det er både godt for miljøet og pengepungen at kompostere

Vidste du, at 45-55% af alt affald kan komposteres? På bare 24-48 timer forvandler dit affald sig til den fineste kompost, og du nedbringer samtidig dine affaldsomkostninger betydeligt. Hos os kan du få forskellige typer af komposteringsanlæg, som passer til dine behov. Vores mindste anlæg kan kompostere 5 kg. affald i døgnet, og de store industrielle modeller kan kompostere op til 5 ton i døgnet.

Klik dig ind og læs mere om vores forskellige løsninger indenfor kompost.

Kompostanlæg hos FGU Køge

Se hvordan FGU Køge omdanner meget af deres køkkenaffald til kompost, der kan bruges direkte i deres gartneri i videoen til venstre.

Med et moderne komposteringssystem kan du nedbringe dine affaldsomkostninger og få et naturligt og anvendeligt restprodukt på bare 24-48 timer. Tilbagebetalingstiden er omkring 18-36 måneder, alt efter hvor meget du bruger dit nye anlæg.

Kompostanlæg på DGI landsstævnet 2022

Vi har i samarbejde med Svendborg Kommune og Worldperfect stillet et kæmpe mobilt komposteringsanlæg til rådighed under landsstævnet.

Anlægget fyldes under stævnet med madaffald og al den komposterbare service, der er samlet ind. På bare 24 timer nedbrydes elementerne til ren kompost. Anlægget på landsstævnet kan nedbryde mere end 1500 kg. affald i døgnet.

RELATEREDE NYHEDER

Kampagne på Katrin toiletpapir

Kampagne på Katrin toiletpapir

Katrin fejrer 50 års fødselsdag og frem til og med september 2024 kan du gøre en ekstraordinær god handel på toiletpapir – og få køkkenruller med i købet.

Læs mere
Er du klar til kontrol?

Er du klar til kontrol?

Bliv klar til kontrol med en Tork W4 fødevaregodkendt aftørringsklud til spotpris og en gratis dispenser. Men skynd dig – tilbuddet gælder kun til og med august.

Læs mere
Postevand med lavere klimaaftryk

Postevand med lavere klimaaftryk

Postevand er postevand tappet i Danmark. Emballagen består af 97% plantebaserede materialer, og så er klimaftrykket dokumenteret lavere. Læs mere lige her.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Bliv inspireret af de seneste trends inden for borddækning gældende for foråret og sommeren 2024. Stort udvalg af både sæson- og helårsvarer inden for servietter, duge og løbere.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.