Fra affald til kompost

Det er både godt for miljøet og pengepungen at kompostere

Vidste du, at 45-55% af alt affald kan komposteres? På bare 24-48 timer forvandler dit affald sig til den fineste kompost, og du nedbringer samtidig dine affaldsomkostninger betydeligt. Hos os kan du få forskellige typer af komposteringsanlæg, som passer til dine behov. Vores mindste anlæg kan kompostere 5 kg. affald i døgnet, og de store industrielle modeller kan kompostere op til 5 ton i døgnet.

Klik dig ind og læs mere om vores forskellige løsninger indenfor kompost.

Kompostanlæg hos FGU Køge

Se hvordan FGU Køge omdanner meget af deres køkkenaffald til kompost, der kan bruges direkte i deres gartneri i videoen til venstre.

Med et moderne komposteringssystem kan du nedbringe dine affaldsomkostninger og få et naturligt og anvendeligt restprodukt på bare 24-48 timer. Tilbagebetalingstiden er omkring 18-36 måneder, alt efter hvor meget du bruger dit nye anlæg.

Kompostanlæg på DGI landsstævnet 2022

Vi har i samarbejde med Svendborg Kommune og Worldperfect stillet et kæmpe mobilt komposteringsanlæg til rådighed under landsstævnet.

Anlægget fyldes under stævnet med madaffald og al den komposterbare service, der er samlet ind. På bare 24 timer nedbrydes elementerne til ren kompost. Anlægget på landsstævnet kan nedbryde mere end 1500 kg. affald i døgnet.

RELATEREDE NYHEDER

Basis-køkkenudstyr til hurtig levering

Basis-køkkenudstyr til hurtig levering

Vi har samlet et udvalg af køkkenudstyr, som vi ved er basis og uundværligt i ethvert køkken. Varerne kan du bestille med dag til dag-levering sammen med dine øvrige forbrugsvarer. Gå på opdagelse i sortimentet lige her.

Læs mere
Tavler & skilte til din butik

Tavler & skilte til din butik

Mangler du et skilt til din virksomhed, butik, café eller messestand? Så gå på opdagelse i vores store udvalg af skilte, hvor du finder et solidt udvalg inden for gadeskilte, LED-skilte, caféskilte og -tavler. Skynd dig ind og find inspiration i vores udvalg til din butik her.

Læs mere
Miljøvenlige sugerør af naturfibre

Miljøvenlige sugerør af naturfibre

Nu kan du få miljøvenlige sugerør af naturfibre hos MultiLine! Med sugerør af naturfibre får du både et holdbart og miljøvenligt sugerør, som er 100% fri for plastik. Et sugerør af naturfiber holder i op til 24 timer i drinks af fx cola eller milkshake.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Oplev forårets og sommerens trends inden for artikler til bordopdækning.  Årets sæsonvarer byder på forskellige muligheder, som strækker sig fra det sarte og afdæmpede, til blomstrende og farvemættede løsninger.

» Hotelsortiment

Vi har samlet et udpluk af vores mest populære varer inden for kosmetik og accessories til hoteller. Vi tilbyder også private label produktion, altså trykt design med jeres logo

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.