En cirkulær rengøringsløsning

H.C. Andersens Hus indfører cirkulært rengøringskoncept

MultiLine har i samarbejde med Nordisk Microfiber leveret et cirkulært rengøringskoncept med microfiberprodukter og rengøringsvogne til H.C. Andersens Hus i Odense.

Det nyopførte H.C. Andersens Hus ligger omgivet af en eventyrlig have i Odense og tilbyder sine gæster en unik oplevelse udover det sædvanlige i H.C. Andersens eventyrs univers. Det nye H.C. Andersens hus er designet med naturen som inspiration og med forventede besøgstal på 200.000- 300.000 gæster stiller det store krav til rengøringen, og netop derfor faldt valget på et cirkulært rengøringskoncept fra Nordisk Mikrofiber.

Hvad er et cirkulært miljø koncept?

Et cirkulært rengøringskoncept er et rengøringskoncept, hvor ressourcerne udnyttes maksimalt fra produktion til genanvendelse. Genbrug er tænkt ind i alle dele af processen, og det betyder, at spild af ressourcer mindskes betydeligt i forhold til et standard rengøringskoncept.

Valget faldt på et cirkulært rengøringskoncept fra Nordisk Mikrofiber

Et cirkulært rengøringskoncept fra Nordisk Mikrofiber består af et sortiment af 31 svanemærkede microfiber produkter til rengøring, som er fremstillet af de bedste råvarer med den højeste rengøringskvalitet og holdbarhed. I produktionen af disse er genbrug tænkt ind fra starten, og når de kombineres med en Nordic Recycle Trolley rengøringsvogn, så har du et cirkulært rengøringskoncept af høj kvalitet. Nordic Recycle Trolley serien er fremstillet af 75% genbrugsplast, og alle de anvendte materialer er 100% genanvendelige.

Konceptet sikrer:

  • En bæredygtig livcyklus for produkterne
  • 100% genanvendelige produkter
  • Minimalt spild af ressourcer
  • Mindst mulig CO2- og miljøbelastning

Et mindre vandforbrug og et minimum af kemi

H.C. Andersens Hus er et mageløst byggeri med mange forskellige materialer, som er med til at gøre byggeriet helt unikt. I de nye bygninger finder man alt fra rustikke overflader til blanke overflader og mere sensitive overflader, som kræver en nænsom hånd, når der skal gøres rent.

Med Nordisk Microfibers svanemærkede mopper og klude skal der bruges mindre vand og minimum med kemi, og det er med til at skåne overfladerne i det nye hus.

RELATEREDE NYHEDER

Fra affald til kompost

Fra affald til kompost

Vidste du, at 45-55% af alt affald kan komposteres? På bare 24-48 timer forvandler dit affald sig til den fineste kompost, og du nedbringer samtidig dine affaldsomkostninger betydeligt. Klik ind og se vores løsninger.

Læs mere
Basis-køkkenudstyr til hurtig levering

Basis-køkkenudstyr til hurtig levering

Vi har samlet et udvalg af køkkenudstyr, som vi ved er basis og uundværligt i ethvert køkken. Varerne kan du bestille med dag til dag-levering sammen med dine øvrige forbrugsvarer. Gå på opdagelse i sortimentet lige her.

Læs mere
Tavler & skilte til din butik

Tavler & skilte til din butik

Mangler du et skilt til din virksomhed, butik, café eller messestand? Så gå på opdagelse i vores store udvalg af skilte, hvor du finder et solidt udvalg inden for gadeskilte, LED-skilte, caféskilte og -tavler. Skynd dig ind og find inspiration i vores udvalg til din butik her.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Oplev forårets og sommerens trends inden for artikler til bordopdækning.  Årets sæsonvarer byder på forskellige muligheder, som strækker sig fra det sarte og afdæmpede, til blomstrende og farvemættede løsninger.

» Hotelsortiment

Vi har samlet et udpluk af vores mest populære varer inden for kosmetik og accessories til hoteller. Vi tilbyder også private label produktion, altså trykt design med jeres logo

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.