En cirkulær rengøringsløsning

H.C. Andersens Hus indfører cirkulært rengøringskoncept

MultiLine har i samarbejde med Nordisk Microfiber leveret et cirkulært rengøringskoncept med microfiberprodukter og rengøringsvogne til H.C. Andersens Hus i Odense.

Det nyopførte H.C. Andersens Hus ligger omgivet af en eventyrlig have i Odense og tilbyder sine gæster en unik oplevelse udover det sædvanlige i H.C. Andersens eventyrs univers. Det nye H.C. Andersens hus er designet med naturen som inspiration og med forventede besøgstal på 200.000- 300.000 gæster stiller det store krav til rengøringen, og netop derfor faldt valget på et cirkulært rengøringskoncept fra Nordisk Mikrofiber.

Hvad er et cirkulært miljø koncept?

Et cirkulært rengøringskoncept er et rengøringskoncept, hvor ressourcerne udnyttes maksimalt fra produktion til genanvendelse. Genbrug er tænkt ind i alle dele af processen, og det betyder, at spild af ressourcer mindskes betydeligt i forhold til et standard rengøringskoncept.

Valget faldt på et cirkulært rengøringskoncept fra Nordisk Mikrofiber

Et cirkulært rengøringskoncept fra Nordisk Mikrofiber består af et sortiment af 31 svanemærkede microfiber produkter til rengøring, som er fremstillet af de bedste råvarer med den højeste rengøringskvalitet og holdbarhed. I produktionen af disse er genbrug tænkt ind fra starten, og når de kombineres med en Nordic Recycle Trolley rengøringsvogn, så har du et cirkulært rengøringskoncept af høj kvalitet. Nordic Recycle Trolley serien er fremstillet af 75% genbrugsplast, og alle de anvendte materialer er 100% genanvendelige.

Konceptet sikrer:

  • En bæredygtig livcyklus for produkterne
  • 100% genanvendelige produkter
  • Minimalt spild af ressourcer
  • Mindst mulig CO2- og miljøbelastning

Et mindre vandforbrug og et minimum af kemi

H.C. Andersens Hus er et mageløst byggeri med mange forskellige materialer, som er med til at gøre byggeriet helt unikt. I de nye bygninger finder man alt fra rustikke overflader til blanke overflader og mere sensitive overflader, som kræver en nænsom hånd, når der skal gøres rent.

Med Nordisk Microfibers svanemærkede mopper og klude skal der bruges mindre vand og minimum med kemi, og det er med til at skåne overfladerne i det nye hus.

RELATEREDE NYHEDER

Kampagne på Nilfisk støvsuger

Kampagne på Nilfisk støvsuger

Lige nu kan du få den populære, støjsvage og ikoniske VP930 Pro Hepa Blue støvsuger fra Nilfisk til kampagnepris. Men skynd dig – kampagnen gælder kun til og med 30. april 2024.

Læs mere
Vi deltager på Foodexpo 2024

Vi deltager på Foodexpo 2024

Ses vi til Foodexpo 2024? Vi står klar på stand L9000, når Nordens største messe for fødevarebranchen løber af stablen 17.-19. marts 2024. Læs mere om Foodexpo lige her og få din gratis billet.

Læs mere
Vaske- og tørreløsninger

Vaske- og tørreløsninger

Mangler du en professionel vaskemaskine eller tørretumbler? Så er Miele løsningerne et godt valg med attraktive finansieringsmuligheder og hurtig service. Læs mere lige her.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Se de nyeste borddækningstrends for efteråret, julen og nytåret 2023. Oplev de nye farver, designs og sammensætninger, som vil præge de veldækkede borde.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.