Husk at skifte ud

Glem ikke, at dine rengøringsrekvisitter skal skiftes ud ofte

En grundig rengøring kræver rene rengøringsrekvisitter, så husk at gennemgå dine redskaber ofte. Er de slidte, beskidte eller ødelagte, så skal de skiftes ud. På den måde undgår du nemlig at sprede bakterier, og du får samtidig en bedre rengøringsstandard. Køber du dine rengøringsrekvisitter fra Vikan? Så kan de vaskes regelmæssigt i en opvaskemaskine, så du hurtigt og nemt er videre.

Vikan er rengøringsrekvisitter af høj kvalitet

Når du køber dine rengøringsrekvisitter fra Vikan, så får du rengøringsrekvisitter i høj kvalitet, som er designet til hygiejnefølsomme miljøer. Kom foran med din rengøring ved at farvestyre din rengøring. Brug fx de blå rekvisitter i køkkenet, de grønne på lageret og de røde på toiletterne. Vikan rekvisitterne fås i et væld af farver, og deres eksperter kan også hjælpe dig med en gennemgang af din virksomhed, så du får helt styr på hygiejnen.

RELATEREDE NYHEDER

Flotte LED-lamper

Flotte LED-lamper

Skab en helt unik oplevelse med de flotte LED-lamper, som fås i mange forskellige kvaliteter, størrelser, designs og farver. Klik ind og se udvalget lige her.

Læs mere
Pallebytte

Pallebytte

Husk at gøre klar til pallebytte, når du modtager dine varer fra os. Ellers bliver du opkrævet for dem. Du kan læse mere lige her og finde en vejledning her.

Læs mere
Hygiejnisk bestikdispenser

Hygiejnisk bestikdispenser

Nu kan du få en innovativ og hygiejnisk dispenser til bestik, så dine spisende får rent bestik hver gang, de skal bruge det. Tag et kig på dispenseren til bestik lige her.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Bliv inspireret af de seneste trends inden for borddækning gældende for foråret og sommeren 2024. Stort udvalg af både sæson- og helårsvarer inden for servietter, duge og løbere.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.