Hygiejnisk bestikdispenser

Bestikdispenser til træbestik

Nu kan du få en innovativ bestikdispenser til praktisk og hygiejnisk opbevaring af bestik. Dispenseren er nem at betjene og let at påfylde med nyt bestik via åbningen i toppen. Dispenseren er lavet i gennemsigtigt plast, så du nemt og hurtigt kan se, om der skal fyldes op.

En hygiejnisk dispenser

Dispenseren er en gennemtænkt hygiejnisk løsning, hvor bestikket trækkes ud i bunden. På den måde undgår du kontakt med den øverste del af bestikket. Det sikrer en mere steril brugeroplevelse. Bestikket til dispenseren består en gaffel, kniv og en spiseske i træ. De er pakket i poser med 100 stk, som kan indsættes i toppen af dispenseren.

Læs mere herunder.

RELATEREDE NYHEDER

Flotte LED-lamper

Flotte LED-lamper

Skab en helt unik oplevelse med de flotte LED-lamper, som fås i mange forskellige kvaliteter, størrelser, designs og farver. Klik ind og se udvalget lige her.

Læs mere
Pallebytte

Pallebytte

Husk at gøre klar til pallebytte, når du modtager dine varer fra os. Ellers bliver du opkrævet for dem. Du kan læse mere lige her og finde en vejledning her.

Læs mere
Borddækning forår & sommer

Borddækning forår & sommer

Oplev de nye farver, designs og sammensætninger, som præger bordene i den lyse tid. Kataloget er fyldt med inspiration til din borddækning i den lyse tid.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Bliv inspireret af de seneste trends inden for borddækning gældende for foråret og sommeren 2024. Stort udvalg af både sæson- og helårsvarer inden for servietter, duge og løbere.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.