Pallebytte

Vejledning til pallebytte

Når du skal modtage en leverance fra MultiLines distributionspartnere, skal du huske at stille paller frem – før chaufføren ankommer. Chaufføren skal nemlig have det antal paller med retur, som der afleveres – alternativt koster det dig penge.

Sådan gør du:

• Stil pallerne klar til afhentning, der hvor chaufføren leverer dine varer. Der må ikke være ventetid.
• Når der ikke er afkrydset “Nej” i byttepallefeltet på fragtbrevet, og der er tale om EUR-paller.
• Anfør antallet af paller i separat rubrik på fragtbrevet.
• Sørg for at pallerne er hele, rene og godkendte EUR-paller.
• Når der er afkrydset “Ja” i byttepallefeltet på fragtbrevet, og modtager er til stede.

Læs mere i vores vejledning lige herunder. Her viser vi bl.a. billedeksempler på defekte paller, som ikke byttes.

RELATEREDE NYHEDER

Flotte LED-lamper

Flotte LED-lamper

Skab en helt unik oplevelse med de flotte LED-lamper, som fås i mange forskellige kvaliteter, størrelser, designs og farver. Klik ind og se udvalget lige her.

Læs mere
Hygiejnisk bestikdispenser

Hygiejnisk bestikdispenser

Nu kan du få en innovativ og hygiejnisk dispenser til bestik, så dine spisende får rent bestik hver gang, de skal bruge det. Tag et kig på dispenseren til bestik lige her.

Læs mere
Borddækning forår & sommer

Borddækning forår & sommer

Oplev de nye farver, designs og sammensætninger, som præger bordene i den lyse tid. Kataloget er fyldt med inspiration til din borddækning i den lyse tid.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Bliv inspireret af de seneste trends inden for borddækning gældende for foråret og sommeren 2024. Stort udvalg af både sæson- og helårsvarer inden for servietter, duge og løbere.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.