Produktkatalog 2022

Så er vores store produktkatalog for 2022 på gaden

Så er vores store produktkatalog for 2022 på gaden, og det er fyldt med spændende nyheder indenfor 15 kategorier af non-food forbrugsvarer til din virksomhed.

Hos os finder du det hele

Ofte skal man ud og finde forskellige leverandører, når man skal have alt det, man skal bruge. Men ikke hos os. Her finder du nemlig alt, hvad du skal bruge indenfor forbrugsvarer på samme sted. Vi tilbyder dig one-stop shopping, og uanset om du leder efter aftørringssystemer og dispensere, éngangsartikler, fødevare- og fastfoodemballager, hospitalsprodukter eller noget helt andet, så har vi det helt sikkert i vores store sortiment med mere end 15.000 varenumre.

Der er ikke plads til 15.000 varenumre i et produktkatalog, så derfor har vi samlet de mest populære varenumre i vores sortiment i det nye produktkatalog, så du kan danne dig et overblik over de mange produkter og løsninger, vi kan tilbyde dig som kunde.

Det hele er digitalt

Produktkataloget er digitalt og indeholder en række features, som hjælper dig med hurtigere navigation og yderligere produktinformation.

Med et klik på de enkelte varenumre i kataloget åbnes et nyt vindue, og du lander direkte på produktet i vores webshop. Her kan du se yderligere detaljer om produktet og downloade produkt- og sikkerhedsdatablade.

Har du spørgsmål til vores sortiment, så kontakt din MultiLine konsulent eller kundeservice på tlf. 7010 7700.

Hop direkte til vores produktkategorier nedenfor

RELATEREDE NYHEDER

Kampagne på servietter til jul

Kampagne på servietter til jul

Få julestemningen frem i din borddækning med Natural Charm servietterne fra Duni. Lige nu finder du de flotte juleservietter til en ekstra god kampagnepris. Kampagnen gælder til og med 22. dec.

Læs mere
Alt til jul og nytår

Alt til jul og nytår

Vinterens mange festlige højtider venter forude, og vi har fundet vores mest populære publikationer frem til dig med alt, hvad du skal bruge til julen og nytåret. Du kan læse mere og finde vores udvalg til sæsonen lige her.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Velkommen til borddækningstrends til efteråret, julen og det kommende nytår. Årets sæsonvarer byder på forskellige flotte designs, som passer til efteråret, julen og nytåret.

» Hotelsortiment

Vi har samlet et udpluk af vores mest populære varer inden for kosmetik og accessories til hoteller. Vi tilbyder også private label produktion, altså trykt design med jeres logo

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.