Custom Print

Hjem » Services » Custom Print

FÅ DIT BRAND TIL AT STÅ FREM PÅ DIN EMBALLAGE

MultiLine tilbyder emballageløsninger med tryk, og vi kan lave det præcis, som du vil have det. Vi tager dig igennem hele processen fra indledende skitser til færdigproduceret design. Vi har udviklet mange forskellige emballageløsninger til vores kunder gennem tiden – og vi kan også sørge for, at du får den helt rigtige løsning.

SKAL DET VÆRE BÆREDYGTIGT?

Der er mange muligheder, og der er mange hylder at vælge fra. Uanset om du vil have bioplastik, genbrugt pap eller noget helt tredje, så finder du det hos os. Vi sørger for at få design og materialer til at gå op i en højere enhed, så din virksomheds brand bliver helt skarpt.

VI UDVIKLER EMBALLAGEKONCEPTER, DER MATCHER KVALITETEN AF DIT PRODUKT

Det er kunsten, som vi mestrer suverænt. Vi tænker i individuelle løsninger til små og store virksomheder, og vi sørger for, at dine tryksager har det helt rigtige udtryk.

Vi er din samarbejdspartner hele vejen fra tanke til tryk.

FÅ MERE INSPIRATION I VORES NYE KATALOG

Vi har samlet vores mest populære kundetryksopgaver i et lille overskuelig digitalt katalog – der er også en masse konkrete eksempler på kundecases, du kan søge inspiration i.

LÆR OS BEDRE AT KENDE

Herunder kan du lære vores afdelinger bedre at kende og blive klogere på, hvad vi kan tilbyde dig som kunde i MultiLine.

KUNDESERVICE

SALG

PRODUKTSIKKERHED

INDKØB & DISPONERING

LAGER & LOGISTIK

CUSTOM PRINT

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Velkommen til borddækningstrends til efteråret, julen og det kommende nytår. Årets sæsonvarer byder på forskellige flotte designs, som passer til efteråret, julen og nytåret.

» Hotelsortiment

Vi har samlet et udpluk af vores mest populære varer inden for kosmetik og accessories til hoteller. Vi tilbyder også private label produktion, altså trykt design med jeres logo

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.