Spandeposer af genbrugsplast

Spandeposer lavet af 100% genbrugsplast

Vi har glædet os til at præsentere dig for en ny serie af spandeposer med fals. Spandeposerne i 100% genbrugsplast er produceret med omtanke og med et cirkulært fokus. Poserne er komprimerede for at fylde mindst muligt og fås i 6 størrelser fra 15-50 liter. De er fremstillet i indfarvet grøn MDPE, der er baseret på forskellige genanvendte plastiktyper – derfor er poserne ikke egnet til kontakt med fødevarer.

Du finder poserne lige herunder, og du kan som altid bestille dem i vores webshop.

RELATEREDE NYHEDER

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Se de nyeste borddækningstrends for efteråret, julen og nytåret 2023. Oplev de nye farver, designs og sammensætninger, som vil præge de veldækkede borde.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.