SuperDysten 2021

Vi deltager i Superdysten 2021

Vi har glædet os til at fortælle, at vi deltager i SuperDysten 2021.

I SuperDysten dyster 7 virksomheder om at samle flest mulige penge ind til CoolUnite. Du kan følge med i konkurrencen i radio NOVA og på vores sociale medier, hvor vi løbende vil dele vores tiltag. Fx kan du komme med til spændende foredrag, en eksklusiv middag og en masse andre spændende ting, mens du støtter udsatte og sygdomsramte børn.

Det bliver sjovt, ambitiøst og efter 14 dage kåres vinderen af SuperDysten on air i NOVA 15. november 2021.

Vil du hjælpe os med at støtte børnene? Så kan du sende en donation på MobilePay 970870.

ALT overskuddet går til udsatte og sygdomsramte børn i Danmark gennem CoolUnite Fonden.

RELATEREDE NYHEDER

Fra affald til kompost

Fra affald til kompost

Vidste du, at 45-55% af alt affald kan komposteres? På bare 24-48 timer forvandler dit affald sig til den fineste kompost, og du nedbringer samtidig dine affaldsomkostninger betydeligt. Klik ind og se vores løsninger.

Læs mere
Basis-køkkenudstyr til hurtig levering

Basis-køkkenudstyr til hurtig levering

Vi har samlet et udvalg af køkkenudstyr, som vi ved er basis og uundværligt i ethvert køkken. Varerne kan du bestille med dag til dag-levering sammen med dine øvrige forbrugsvarer. Gå på opdagelse i sortimentet lige her.

Læs mere
Tavler & skilte til din butik

Tavler & skilte til din butik

Mangler du et skilt til din virksomhed, butik, café eller messestand? Så gå på opdagelse i vores store udvalg af skilte, hvor du finder et solidt udvalg inden for gadeskilte, LED-skilte, caféskilte og -tavler. Skynd dig ind og find inspiration i vores udvalg til din butik her.

Læs mere