Tonon reoler

Fremtidens lager med reoler fra Tonon

Hos MultiLine kan du få en individuel løsning til indretningen af dit tørvarelager, køle- eller frostrum. Opbyg din egen tilpassede reol, som tager højde for indretningen og dine unikke behov.

Klare signaler til hurtige valg

Signalfarver giver dine medarbejdere mulighed for at arbejde så effektivt som muligt på jeres lager.
Farver afkodes langt hurtigere og med langt højere sikkerhed end mundtlige aftaler og nedskrevne instruktioner.

Der er talrige muligheder for, hvad hver enkelt farve skal symbolisere – det bestemmer I selv ud fra, hvilke behov der skal løses.

Rod og manglende overblik er en af de største kilder til fejl. I bedste fald giver det blot en masse spild af tid – i værste fald deciderede fejl.

Med Tonon reoler designer du selv dine reoler, så du får lige den løsning, som passer til dig.

Er du i tvivl om, hvad der passer bedst ind i dit lager? Så tilbyder vi at tilknytte en opmålingskonsulent, så du får lige den løsning, som du har brug for.

RELATEREDE NYHEDER

Kampagne på servietter til jul

Kampagne på servietter til jul

Få julestemningen frem i din borddækning med Natural Charm servietterne fra Duni. Lige nu finder du de flotte juleservietter til en ekstra god kampagnepris. Kampagnen gælder til og med 22. dec.

Læs mere
Alt til jul og nytår

Alt til jul og nytår

Vinterens mange festlige højtider venter forude, og vi har fundet vores mest populære publikationer frem til dig med alt, hvad du skal bruge til julen og nytåret. Du kan læse mere og finde vores udvalg til sæsonen lige her.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Bæredygtighed

Vil du handle mere ansvarligt og bæredygtigt? Vi sætter ord på vores tilgang til emnet og præsenterer et udvalg af markedets nok største sortiment af varer og løsninger, som gør en ekstra indsats.

» Borddækning

Velkommen til borddækningstrends til efteråret, julen og det kommende nytår. Årets sæsonvarer byder på forskellige flotte designs, som passer til efteråret, julen og nytåret.

» Hotelsortiment

Vi har samlet et udpluk af vores mest populære varer inden for kosmetik og accessories til hoteller. Vi tilbyder også private label produktion, altså trykt design med jeres logo

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.