Toplid pakkemaskine

Pak din mad nemt og hurtigt med en Toplid pakkemaskine

TopLid pakkemaskinen er en fuldautomatisk pakkemaskine med egenskaber, som skiller sig ud fra alle andre pakkemaskiner. Maskinen er fremstillet i rustfrit stål samt eloxeret aluminium og er derfor egnet til brug i våde rum. Alle funktioner kontrolleres ved hjælp af et kontrolpanel med touch screen i farver, der er placeret i en monitor i øjenhøjde på maskinen. Restfilmen bliver automatisk oprullet.

TopLid pakkemaskinen har et meget lavt elforbrug på kun 3 kWt, og er forsynet med et energispareprogram, som kan anvendes manuelt eller indstilles automatisk.
Fås også i en model med to baner og dermed med en lukkekapacitet på op til 40 bakker i minuttet.

Toplid pakkemaskine med høj kapacitet & lavt gasforbrug

TopLid er monteret med dobbeltoverværktøjer, hvori der er plads til 1 x 2 hovedretter eller1 x 2 biretter eller 1 x ½ GN bakke pr. cyklus. Det giver en meget høj kapacitet – helt op til 24 bakker MAP-pakket pr. minut. Bakkerne er placeret i dobbeltværktøjet efter hinanden, hvilket gør det meget let at portionere maden, da indløbsbåndet ikke er ret bredt. Bakkerne kommer efter hinanden, så der kan anvendes enkelt bakkedispenser og udportioneringsanlæg.

TopLid anvender ikke vakuumpumpe, men bruger gas til at fortrænge ilten. Gassen blæses direkte ind på emballagen i værktøjskammeret, der er tilpasset emballagen, hvilket minimerer gasforbruget. Forbruget er målt til under det halve i forhold til andre maskiner på markedet.
Ved at undvære vakuumpumpen sparer man en dyr installation, service, el samt høje driftsudgifter.

Automatisk værktøjsskift & fjernservice

Værktøjsskift foregår automatisk. Værktøjet sænkes langsomt ned på en opbevaringsbakke og kører automatisk ud af maskinen. Opbevaringsbakken beskytter det værktøj, der ikke anvendes. Et værktøj vejer ca. 9 kg og skiftes på kun 4 minutter.

TopLid maskinen kan også forsynes med et datakort, så vores teknikere kan afhjælpe en driftsstopsituation uden fysisk at være til stede.

Fabbri Group har mange års erfaring med pakkemaskiner

Fabbri Group har leveret mere end 35.000 maskiner på verdensplan, og de har stor fokus på at skabe innovative løsninger, der gør hverdagen nemmere. MultiLine forhandler pakkemaskiner, og vi har en stor viden om de forskellige løsninger på markedet.

Vil du vide mere om pakkemaskiner? Så kontakt din konsulent eller kundeservice. Du kan også blive inspireret i vores Convenience tema, hvor du finder alt til dit storkøkken.

RELATEREDE NYHEDER

Flotte LED-lamper

Flotte LED-lamper

Skab en helt unik oplevelse med de flotte LED-lamper, som fås i mange forskellige kvaliteter, størrelser, designs og farver. Klik ind og se udvalget lige her.

Læs mere
Pallebytte

Pallebytte

Husk at gøre klar til pallebytte, når du modtager dine varer fra os. Ellers bliver du opkrævet for dem. Du kan læse mere lige her og finde en vejledning her.

Læs mere
Hygiejnisk bestikdispenser

Hygiejnisk bestikdispenser

Nu kan du få en innovativ og hygiejnisk dispenser til bestik, så dine spisende får rent bestik hver gang, de skal bruge det. Tag et kig på dispenseren til bestik lige her.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Bliv inspireret af de seneste trends inden for borddækning gældende for foråret og sommeren 2024. Stort udvalg af både sæson- og helårsvarer inden for servietter, duge og løbere.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.