Vaske- og tørreløsninger

Vaske- og tørreløsninger fra Miele

Miele er en af de mest populære producenter inden for udviklingen af professionelle vaskeløsninger.
Når du vælger en vaske- og tørreløsning fra Miele, så får du den helt rigtige rådgivning, så du kan få den rigtige løsning, hvor der både er taget hensyn til dine behov og rentabiliteten.

Skræddersyede finansierings- og leasingmodeller

Det kan være dyrt, når man skal have nye vaske- og tørreløsninger, men når du vælger en løsning fra Miele, så kan vi også tilbyde dig forskellige skræddersyede finansierings- og leasingmodeller.

Mere service

Miele er lige fra starten en kompetent partner til alle løsninger. Direkte kontakt garanterer omgående behandling af alle forespørgsler, og et landsdækkende servicenet af serviceteknikere garanterer hurtig kontakt og problemløsning i alle tilfælde.

Kontakt din MultiLine konsulent for at høre mere om, hvad vi kan gøre for din forretning med løsningerne fra Miele.

RELATEREDE NYHEDER

Kampagne på Nilfisk støvsuger

Kampagne på Nilfisk støvsuger

Lige nu kan du få den populære, støjsvage og ikoniske VP930 Pro Hepa Blue støvsuger fra Nilfisk til kampagnepris. Men skynd dig – kampagnen gælder kun til og med 30. april 2024.

Læs mere
Vi deltager på Foodexpo 2024

Vi deltager på Foodexpo 2024

Ses vi til Foodexpo 2024? Vi står klar på stand L9000, når Nordens største messe for fødevarebranchen løber af stablen 17.-19. marts 2024. Læs mere om Foodexpo lige her og få din gratis billet.

Læs mere
VITO oliefiltersystem

VITO oliefiltersystem

Med et oliefiltersystem fra VITO kan du spare op til 50% af dine omkostninger til fritureolie og fordoble oliens levetid. Systemet sørger for at rense din olie for skadelige partikler og andre sundhedsskadelige affaldsstoffer.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Se de nyeste borddækningstrends for efteråret, julen og nytåret 2023. Oplev de nye farver, designs og sammensætninger, som vil præge de veldækkede borde.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.