Vaske- og tørreløsninger

Vaske- og tørreløsninger fra Miele

Miele er en af de mest populære producenter inden for udviklingen af professionelle vaskeløsninger.
Når du vælger en vaske- og tørreløsning fra Miele, så får du den helt rigtige rådgivning, så du kan få den rigtige løsning, hvor der både er taget hensyn til dine behov og rentabiliteten.

Skræddersyede finansierings- og leasingmodeller

Det kan være dyrt, når man skal have nye vaske- og tørreløsninger, men når du vælger en løsning fra Miele, så kan vi også tilbyde dig forskellige skræddersyede finansierings- og leasingmodeller.

Mere service

Miele er lige fra starten en kompetent partner til alle løsninger. Direkte kontakt garanterer omgående behandling af alle forespørgsler, og et landsdækkende servicenet af serviceteknikere garanterer hurtig kontakt og problemløsning i alle tilfælde.

Kontakt din MultiLine konsulent for at høre mere om, hvad vi kan gøre for din forretning med løsningerne fra Miele.

RELATEREDE NYHEDER

Kampagne på Katrin toiletpapir

Kampagne på Katrin toiletpapir

Katrin fejrer 50 års fødselsdag og frem til og med september 2024 kan du gøre en ekstraordinær god handel på toiletpapir – og få køkkenruller med i købet.

Læs mere
Er du klar til kontrol?

Er du klar til kontrol?

Bliv klar til kontrol med en Tork W4 fødevaregodkendt aftørringsklud til spotpris og en gratis dispenser. Men skynd dig – tilbuddet gælder kun til og med august.

Læs mere
Postevand med lavere klimaaftryk

Postevand med lavere klimaaftryk

Postevand er postevand tappet i Danmark. Emballagen består af 97% plantebaserede materialer, og så er klimaftrykket dokumenteret lavere. Læs mere lige her.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Bliv inspireret af de seneste trends inden for borddækning gældende for foråret og sommeren 2024. Stort udvalg af både sæson- og helårsvarer inden for servietter, duge og løbere.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.