Velgørenhedsmiddag

Ekstraordinær og eksklusiv gourmet oplevelse

Vil du have en ekstraordinær og eksklusiv gourmet oplevelse og samtidig støtte udsatte og sygdomsramte børn? Så støt og deltag i vores velgørenhedsmiddag med Thomas Pasfall og Kokkelandsholdet søndag d. 20 februar kl. 17:00-23:00 på Restaurant Pasfall i Odense.

Vi har 40 billetter, så skynd dig at reservere din plads! Prisen er 5000 kr. og alt overskuddet går til udsatte og sygdomsramte børn gennem CoolUnite Fonden.

Tilmeld dig ved at sende en mail til superdysten@multiline.dk🌟

Vil du hjælpe os med at støtte børnene? Så kan du også sende en donation på MobilePay 970870.

RELATEREDE NYHEDER

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Se de nyeste borddækningstrends for efteråret, julen og nytåret 2023. Oplev de nye farver, designs og sammensætninger, som vil præge de veldækkede borde.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.