Vi deltager på Foodexpo 2024

Ses vi til Foodexpo 2024?

Foodexpo 2024 løber af stablen i MCH Messecenter Herning 17. – 19. marts 2024. Foodexpo er Nordens største messe for fødevarebranchen, hvor du kan få en masse inspiration og ny viden. Du kan blandt andet opleve kåringen af årets kok og årets tjener, bæredygtighedsevent, møde en masse spændende leverandører i fødevarebranchen både indenfor food og non-food og meget meget mere.

Du kan læse meget mere om årets program lige her

Find os på stand L9000 på Foodexpo

Vi står klar på stand L9000, hvor du kan opleve de seneste nyheder indenfor non-food forbrugsvarer. På standen kan du møde nogle af vores erfarne konsulenter, som har en stor viden om de mange forskellige løsninger, som vi tilbyder, uanset om du leder efter produkter med et bæredygtigt fokus, take away emballage, rengøringsløsninger eller noget helt fjerde.

Skynd dig ind og download din gratis billet til Foodexpo 2024 lige herunder.

RELATEREDE NYHEDER

Kampagne på Nilfisk støvsuger

Kampagne på Nilfisk støvsuger

Lige nu kan du få den populære, støjsvage og ikoniske VP930 Pro Hepa Blue støvsuger fra Nilfisk til kampagnepris. Men skynd dig – kampagnen gælder kun til og med 30. april 2024.

Læs mere
Vaske- og tørreløsninger

Vaske- og tørreløsninger

Mangler du en professionel vaskemaskine eller tørretumbler? Så er Miele løsningerne et godt valg med attraktive finansieringsmuligheder og hurtig service. Læs mere lige her.

Læs mere
VITO oliefiltersystem

VITO oliefiltersystem

Med et oliefiltersystem fra VITO kan du spare op til 50% af dine omkostninger til fritureolie og fordoble oliens levetid. Systemet sørger for at rense din olie for skadelige partikler og andre sundhedsskadelige affaldsstoffer.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Se de nyeste borddækningstrends for efteråret, julen og nytåret 2023. Oplev de nye farver, designs og sammensætninger, som vil præge de veldækkede borde.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.