Vikan skumrengøring

Vikan skumrengøring med skumsprøjte

Skumrengøring er en effektiv og hygiejnisk løsning til lettere rengøring i køkkener, slagterbutikker, mikrobryggerier, baderum, svømmehaller, fitness lokaler og andre steder.

Skumrengøring er et oplagt valg, når du skal rengøre dine overflader fx dine gulve og dine vægge for skidt og snavs. Det er nemlig mindre arbejde, og så er det nemmere at nå ellers svært tilgængelige områder. Du påfører bare skummet med skumsprøjten og efterskyller med vand.

Med Vikan skumsprøjten kan du påføre skum direkte fra vandhanen, og med de farvekodede dyser kan du dosere dine kemikalier med en dosering fra 0,4% til 10%. De farvekodede beholdere gør det nemt for dig at identificere de forskellige kemikalier, som du bruger i din rengøring.

God hygiejne med Vikan

Vikan er en af verdens førende leverandører af rengøringsløsninger til fødevareindustrien og med mere end 100 års erfaring, så er du sikker på at få den helt rigtige løsning til dine rengøringsbehov. MultiLine forhandler Vikan, og vi har en stor viden om de forskellige rengøringsløsninger på markedet – både fra Vikan og andre leverandører. På den måde er du sikker på at få den helt rigtige rådgivning hos os, når du skal finde den rigtige rengøringsløsning til din virksomhed.

Er du blevet nysgerrig på skumrengøring? Så tag et kig i vores produktkatalog lige herunder og kontakt din konsulent eller kundeservice, hvis du vil have hjælp til at finde den helt rette rengøringsløsning.

RELATEREDE NYHEDER

Kampagne på Katrin toiletpapir

Kampagne på Katrin toiletpapir

Katrin fejrer 50 års fødselsdag og frem til og med september 2024 kan du gøre en ekstraordinær god handel på toiletpapir – og få køkkenruller med i købet.

Læs mere
Er du klar til kontrol?

Er du klar til kontrol?

Bliv klar til kontrol med en Tork W4 fødevaregodkendt aftørringsklud til spotpris og en gratis dispenser. Men skynd dig – tilbuddet gælder kun til og med august.

Læs mere
Postevand med lavere klimaaftryk

Postevand med lavere klimaaftryk

Postevand er postevand tappet i Danmark. Emballagen består af 97% plantebaserede materialer, og så er klimaftrykket dokumenteret lavere. Læs mere lige her.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Bliv inspireret af de seneste trends inden for borddækning gældende for foråret og sommeren 2024. Stort udvalg af både sæson- og helårsvarer inden for servietter, duge og løbere.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.