Vikan skumrengøring

Vikan skumrengøring med skumsprøjte

Skumrengøring er en effektiv og hygiejnisk løsning til lettere rengøring i køkkener, slagterbutikker, mikrobryggerier, baderum, svømmehaller, fitness lokaler og andre steder.

Skumrengøring er et oplagt valg, når du skal rengøre dine overflader fx dine gulve og dine vægge for skidt og snavs. Det er nemlig mindre arbejde, og så er det nemmere at nå ellers svært tilgængelige områder. Du påfører bare skummet med skumsprøjten og efterskyller med vand.

Med Vikan skumsprøjten kan du påføre skum direkte fra vandhanen, og med de farvekodede dyser kan du dosere dine kemikalier med en dosering fra 0,4% til 10%. De farvekodede beholdere gør det nemt for dig at identificere de forskellige kemikalier, som du bruger i din rengøring.

God hygiejne med Vikan

Vikan er en af verdens førende leverandører af rengøringsløsninger til fødevareindustrien og med mere end 100 års erfaring, så er du sikker på at få den helt rigtige løsning til dine rengøringsbehov. MultiLine forhandler Vikan, og vi har en stor viden om de forskellige rengøringsløsninger på markedet – både fra Vikan og andre leverandører. På den måde er du sikker på at få den helt rigtige rådgivning hos os, når du skal finde den rigtige rengøringsløsning til din virksomhed.

Er du blevet nysgerrig på skumrengøring? Så tag et kig i vores produktkatalog lige herunder og kontakt din konsulent eller kundeservice, hvis du vil have hjælp til at finde den helt rette rengøringsløsning.

RELATEREDE NYHEDER

Kampagne på Nilfisk støvsuger

Kampagne på Nilfisk støvsuger

Lige nu kan du få den populære, støjsvage og ikoniske VP930 Pro Hepa Blue støvsuger fra Nilfisk til kampagnepris. Men skynd dig – kampagnen gælder kun til og med 30. april 2024.

Læs mere
Vi deltager på Foodexpo 2024

Vi deltager på Foodexpo 2024

Ses vi til Foodexpo 2024? Vi står klar på stand L9000, når Nordens største messe for fødevarebranchen løber af stablen 17.-19. marts 2024. Læs mere om Foodexpo lige her og få din gratis billet.

Læs mere
Vaske- og tørreløsninger

Vaske- og tørreløsninger

Mangler du en professionel vaskemaskine eller tørretumbler? Så er Miele løsningerne et godt valg med attraktive finansieringsmuligheder og hurtig service. Læs mere lige her.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Se de nyeste borddækningstrends for efteråret, julen og nytåret 2023. Oplev de nye farver, designs og sammensætninger, som vil præge de veldækkede borde.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.