VITO oliefiltersystem

VITO oliefiltersystem – spar op til 50% på dit fritureolie forbrug

VITO er specialiseret i mikrofiltrering af olie fx til din friture, og det betyder, at et VITO oliefiltersystem går ind og renser din olie for partikler og andre sundhedsskadelige affaldsstoffer. Når du filtrerer din fritureolie, så kan du fordoble levetiden af din olie, og på den måde kan du spare på dine omkostninger til fritureolie. Det kan løbe op i mange penge hver måned. Faktisk så kan du spare op til 50% på dit fritureolie forbrug.

Lav frituremad med en bedre kvalitet

Når du filtrerer din fritureolie, så får du samtidig en bedre kvalitet af din frituremad. Filteret fjerner nemlig partikler og skidt, så du kan friturestege din mad i ren olie.

Med et VITO oliefiltersystem kan du samtidig spare på dine ressourcer, fordi du ikke skal skifte din olie og rengøre dit udstyr ligeså ofte, og på den måde får du mere tid til andre opgaver.

Hold øje med dine omkostninger og dit CO2 aftryk

Med VITO får du adgang til VITO Connect, som giver dig mulighed for at følge med i, hvor meget du sparer på dit olieforbrug, og hvor meget du har reduceret dit CO2 aftryk ved at bruge mindre olie.

Genanvendelige filtre

Oliefiltrene til dit VITO oliefiltersystem er lavet af 100% genbrugsmateriale, og så kan de bruges flere gange.

Er du blevet nysgerrig på, hvad et VITO oliefiltersystem kan gøre for dig? Så kontakt os og book et besøg, så tager vi et kig på, hvad systemet kan gøre for dig.

RELATEREDE NYHEDER

Flotte LED-lamper

Flotte LED-lamper

Skab en helt unik oplevelse med de flotte LED-lamper, som fås i mange forskellige kvaliteter, størrelser, designs og farver. Klik ind og se udvalget lige her.

Læs mere
Pallebytte

Pallebytte

Husk at gøre klar til pallebytte, når du modtager dine varer fra os. Ellers bliver du opkrævet for dem. Du kan læse mere lige her og finde en vejledning her.

Læs mere
Hygiejnisk bestikdispenser

Hygiejnisk bestikdispenser

Nu kan du få en innovativ og hygiejnisk dispenser til bestik, så dine spisende får rent bestik hver gang, de skal bruge det. Tag et kig på dispenseren til bestik lige her.

Læs mere

» Hovedkatalog

I hovedkataloget finder du en stor del af vores sortiment. Fra de kendte klassikere til et væld af nye produkter og løsninger. Kataloget giver dig hurtigt et overblik og er opbygget, så det kan inspirere dig.

» Køkkenudstyr

I kataloget finder du vores løsninger inden for diverse køkkenudstyr. Du kan nu sammensætte og supplere dine leverancer af varer med produkter til kontoret, køkkenet, kantinen eller lignende.

» Ansvarlighed & Omtanke

Vil du handle mere ansvarligt og med større omtanke for miljøet? Vi har nok markedets største udvalg af produkter og løsninger med forskellige miljøfortrin.

» Borddækning

Bliv inspireret af de seneste trends inden for borddækning gældende for foråret og sommeren 2024. Stort udvalg af både sæson- og helårsvarer inden for servietter, duge og løbere.

» Affaldssortering

I dette katalog har vi samlet et udvalg af vores sortiment inden for løsninger til affaldssortering. Det giver dig valgmuligheder mellem systemer, som har til formål at lette kildesorteringen af dit affald.

» Profilbrochure

MultiLine er landsdækkende med afdelinger både vest og øst for Storebælt. Vi er tæt på kunderne, og har samtidig et internationalt bagland. Læs mere om det i denne brochure.