Borddækning efterår/jul 2021

Så er borddækningskataloget efterår & jul 2021 på gaden

Det er igen blevet tid til at samles flere om bordet. Og selv om der bliver færre lyse timer, så er der masser af inspiration og muligheder at hente her i kataloget. Vi har sammensat et udvalg af servietter, duge og løbere, der matcher efterårets farver og højtiden sidst på året. Til at kaste lys over herlighederne har vi et stort sortiment af både levende og elektriske lyskilder.

Find inspiration til din borddækning i efteråret og julen lige herunder.

RELATEREDE NYHEDER

Mad & borddækningstrends fra hele verden

Mad & borddækningstrends fra hele verden

Så er Churchills populære Food Insights 2021 katalog landet, og det er fyldt med spændende trends fra hele verden og selvfølgelig en masse inspiration til din borddækning. Læs med og bliv inspireret af alle verdens køkkener.

Læs mere
En lille maskine med stor effekt

En lille maskine med stor effekt

Vi har glædet os til at præsentere jer for den nye Swingo 250µicro – en lille maskine med stor effekt. Den nye TASKI Swingo vil trods sin lille størrelse transformere udseendet af dine gulve til glæde og gavn for de brugere, der betræder dem.

Læs mere
Tork borddækning

Tork borddækning

Vi har samlet et alsidigt udvalg af Tork borddækningsartikler til inspiration og nytænkning. Sortimentet omfatter både de lækre Tork Soft frokost- og middagsservietter og Linstyle servietterne, der ser ud og føles som stofservietter.

Læs mere